Arhiva vesti - Sve vesti

VAŽNO OBAVEŠTENJE: STATUSI ZA TURNIRE

Datum objave: 25.04.2024. // Kategorija: Domaća scena

Svi statusi za turnire koji se igraju za vikend biće rađeni po postojećim Rang listama od prošle sedmice po kategorijama. Zbog prelaska sa rad sa stare baze na novu i trenutnih tehničkih smetnji, neće biti izrađene liste predviđene za ovu sedmicu.


Besplatna škola tenisa u Kraljevu

Datum objave: 25.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Teniski klub Kraljevo organizuje besplatnu školu tenisa za sve uzraste od 1. do 20. maja ove godine. Za sve informacije zainteresovani mogu da se obrate trenerima Sari i Jovanu Gvozdenoviću na brojeve telefona 062/577-519 ili 062/577-235.
 
Otvorena je i mogućnost individualnih treninga za sve nivoe.

Stižu novi profesionalci

Datum objave: 24.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Narandžasti turnir na terenima TK Prosport u beogradu održan je za vikend u obe konkurencije. Kod devojčica slavio je tim u kome su bile Eva Stromilo, Lara Bjeloglav, Petra Radoman, Mia Lazarević i Milena Đurđević, dok je najbolji skor imala Rae Jounan iz protivničkog tima (16:2).
 
Kod dečaka najbolji je bio tim u kome su igrali Adam Arsić, Petar Ćirović, Ilija Milenković i Vuk Laketić, dok je najbolji skor imao marko Đokić (12:3).
 
 

Latika je pravi viner

Datum objave: 24.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Latika Gardabudskikh iz DTS Kumodraža je trijumfovala na turniru 3. kategorije za devojčice do 12 godina odigranom na terenima TK Viner u Beogradu. Latika je osvojila 60 bodova i završila takmičenje ispred Laure Adamović iz Jagodinskog TK, Nađe Čubrilo iz Tenis parka, Bjanke Paunić iz OTK i Lene Lazarević članice JTK.
 
 

Milana i Strahinja MVP

Datum objave: 24.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Milana Magamedova i Strahinja Gašić, oboje članovi Elite iz Inđije, nosioci su MVP priznanja na Narandžastom turniru održanom na terenima Tk Elita u Inđiji. Kod devojčica je pobedio plavi tim, u kome su pored Milane igrale Dragana Kotur, Sofija Marić i Alisa Farafanova, sve članice Elite.
 
U konkurenciji dečaka slavio je zeleni tim u sastavu Markijan Jankulovski iz meridiane, Petar Nikolov iz Vojvodine i Vasilije Lazić iz Sombora.
 
 

Kraljevo u narandžastom

Datum objave: 24.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Odigran je i turnir Narandžastog nivoa una terenima TK Kraljevo. Timovi su bili podeljeni u dve grupe. U A grupi su igrali Aleksej Kragović, Vuk Mitrović, Boris Vranić, Teodora Glušac i Njegoš Pešić, dok su u B grupi igrali Ignjat Ignjatović, Andrej Urošević, Dušan Vukosavljević, Sofija Tubić i Svetozar Remović. MVP turnira bio je Aleksej Kragović.
 

Dušan nosi krunu u Zvečan

Datum objave: 24.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Dušan Vukosavljević iz Zvečana bio je MVP Crvenog turnira odigranog na terenima TK Kraljevo, pošto je sakupio 26 poena! U plavom timu uz Dušana su bili i Vuk Mitrović iz Jedinstva, Teodora Glušac, Svetozar Remović iz Vršca i Dušan Vukosavljević.
 
Suprotstavili su im se u crvenom timu Njegoš Pešić iz Sivca, Andrej Urošević iz Mladosti, Boris Vranić iz Top tenisa, kao i dvojac iz Slavije Luka Ralević i Jakov Jovanović.
 

Srpski pečat u Kuršumlijskoj Banji

Datum objave: 23.04.2024. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Počela je serija turnira u Kuršumlijskoj Banji, u kojoj nas očekuje ukupno 43 turnira M15/W15, M25/W35, W50 i W75 kategorije u 23 takmičarske nedelje, prosečno sa 500 igrača po sedmici, a organizator je TK Ti lajn. Na startu je odmah i ispisana istorija. Od četiri finala, tri su pripala srpskim teniserkama i teniserima. 
 
Prvi su na programu bili turniri iz serije W15 i M15. Jedinu titulu koja nije završila u Srbiji odnela je Luiza Majer Auf Der Hajde iz Nemačke, koja je u ženskom singlu bila bolja od naše Anje Stanković 6:0, 6:2. U ženskom dublu slavila je naša Bojana Marinković u tandemu sa Bugarkom Julijom Terziskajom, a u finalu su bile bolje od holandske kombinacije De Koning/Hageman 6:3, 1:6, 10:5.
 
U konkurenciji muškaraca duplo slavlje za Srbiju. Naš Stefan Popović je opravdao ulogu prvog kosturaša i u finalu slavio protiv Moldavca Ilje Snitarija 6:4, 6:1. Dubl kruna pripala je našem tandemu Viktor Jović - Kristijan Juhas. Oni su od starta eliminisali favorite, a u finalu su bili bolji od rumunsko-japanske kombinacije Kazaku/Sueoka 6:1, 7:6 (7:3).
 
 
 
 

Iva i Petar vladari Ćuprije

Datum objave: 23.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Iva Kolev iz Slavije i Petar Trapavica iz Premiuma pobednici su turnira prve kategoriji do 14 godina u Ćupriji, u organizaciji TK Slavija.
 
Iva Kolev kao prva kosturašica pobedila je u finalu Taru Marković (3) iz Profesionala 6:1, 6:2. U konkurenciji dečaka Petar (2) je bio bolji od Jovana Panića (7) iz Meč pointa 6:1, 6:1.
 
 

Ninina je Vojvodina

Datum objave: 23.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Nina Bokan iz subotičkog Spartaka osvojila je Regionalno prvenstvo Vojvodine do 16 godina, koje igrano na terenima TK Sivac. Nina je kao prva kosturašica u finalu bila bolja od Sofije Mejić, klupske drugarice 6:1, 6:0.