Arhiva vesti - Sve vesti

Sačuvajte datum za 3. Tenis 10S grand prix

Datum objave: 10.07.2024. // Kategorija: Domaća scena

Treći Tenis 10S grand prix turnir je na programu 27. i 28. jula na terenima TK Radnički u Nišu! Novo okupljanje tri najmlađe takmičarske kategorije na Crvenom, Narandžastom i Zelenom nivou doneže mnoge zanimljive mečeve, i ne propustite da se prijavite. Prijave su otvorene do 23. jula na sajtu TSS, samo Crveni nivo ima kogućnost prijavljivanja do sat vremena pre početka takmičenja na licu mesta.


Plejer zone šampion Srbije

Datum objave: 09.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Završeno je Ekipno državno prvenstvo Srbije za seniorke. Šampion je ekipa Plejer zone iz Beograda, koja je u finalu slavila protiv Crvene zvezde na terenima crveno-belih 3:1. U polufinalnim duelima Plejer zone je bio bolji od Partizana 3:2, a Crvena zvezda od TAŽ 3:1.
 
Šampionska ekipa igrala je u sastavu Dimitra Pavlou, Jovana Grujić, Andrea Obradović i Mina Marković, pod trenerskom palicom Milane Spremo i Mirka Tadića.
 

Spartak brani krunu

Datum objave: 09.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Državno prvenstvo za seniore počinje 7. jula. Žrebano je 10 prijavljenih ekipa, žreb je za 16 timova, pa je šest slobodno u 1. kolu. Kvartetu nosilaca, Crvenoj zvezdi, Spartaku, Plejer zonu i Partizanu voljom žreba priključili su se Stari Košutnjak i Agrimes. Tako da se već znaju dva para 2. kola, to su Crvena zvezda - Stari Košutnjak i Spartak - Agrimes. Plejer zone čeka boljeg iz duela Kikinda - TAŽ, a Partizan pobednika meča 1. kola Top spin - Slavija.
 
Mečevi 1. kola na programu su 7. jula, 2. kolo se igra 9, a polufinalni dueli i finale su na programu 11. i 12. jula, a posle zbrajanja bodova na  osnovu prijave za koorganizaciju finala ekipnog takmičenja seniora, domaćinstvo je pripalo TK Spartak iz Subotice. 
 
 

Junan i Stefan bez premca

Datum objave: 08.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Junan Rae je trijumfovala u konkurenciji devojčica, a Stefan Raić u konkurenciji dečaka na turniru Narandžaste kategorije odigranom na terenima TK Forhend u Beogradu. Juan je imala najveću konkurenciju u svom timo, bila je to Jelena Jovičić, dok su kod dečaka pored Stefana bili ubedljivi i Aleksa Stojanović i Bogdan Todosijević.
 
 

Đorđe uzeo Agrimes

Datum objave: 08.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Đorđe Đokić iz Forhenda trijumfovao je na turniru 3. kategorije do 14 godina odigranom na terenima TK Agrimes u Beogradu. Đorđe je osvojio 40 bodova, ispred Mateja Nikolića iz Sport maksa i Dušana Grkovića iz Crvene zvezde, koji su sakupšili po 30 poena.
 

Srbi samo do četvrtfinala

Datum objave: 08.07.2024. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Završen je još jedan u nizu M15 ITF turnir u Kuršumlijskoj Banji u organizaciji kluba Ti-lajn. Ovoga puta trofeji su otišli širom planete, a srpski takmičari su stigli samo do četvrtfinala singla i dubla. U singlu, četvrtfinale su izborili Dušan Obradović (5), Aleksa Pisarić i Viktor Jović. U dublu, do četvrtfinala je stigao tandem Aleksa Pisarić-Vuk Rađenović, kao i Branko Đurić (3) u tandemu sa Čehom Dominikom Kelovskim.
 
Turnir u singlu je osvojio Francuz našeg porekla Luka Pavlović (1), dok su u dublu trijumfovali Italijan Simone Agostini i Argentinac Huan Pablo Paz (1).
 

Sultana bez premca

Datum objave: 08.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Sultana Jeržanova iz TA Tipsarević pobednica je turnira 3. kategorije do 14 godina odigranog na terenima TK Stari Košutnjak. Sultana je osvojila 60 bodova i završila takmičenje ispred Amaje Linde Muenh iz Palilule, Anje Asović iz Crvene zvezde, Lene Veljović iz kluba organizatora i Anđele Šćopulović iz Agrimesa, koje su upisale po 45 poena.
 

Ju pobeđuje bez privilegije

Datum objave: 08.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Abner Pulin Ju, član TA Elite iz Novog Sada trijumfovao je na turniru 3. kategorije do 14 godina odigranom na terenima TK Priviledž u Beogradu. Ju je sa 60 bodova bio ispred kvarteta sa po 45, koji su činili Nikola Laketić iz Meč pointa, Miloš Eraković iz Tvinsa, Nikola Radić iz OTK Beograd i Stefan Drekić iz Partizana.
 

Jana i Njegoš sve zasenili

Datum objave: 08.07.2024. // Kategorija: Domaća scena

Jana Jakšić iz Tise Bečej i Sergej Njegoš Pešić iz Sivca najuspešniji su takmičari Crvenog turnira odigranog na terenima TK Sivac. Talentovani Njegoš je sve mečeve završio trijumfom, a pratio ga je Boris Šafhauzer iz ŽAK. 

REZULTATI


Barbara i Filip najbolji

Datum objave: 07.07.2024. // Kategorija: Domaća scena
Barbara Đorđević iz Crvene zvezde i Filip Kovačević iz kluba domaćina, bili su najbolji na Zelenom turniru odigranom na terenima TK Elita u Inđiji! Barbara je osvojila 140 bodova i završila takmičenje ispred Saše Đorđević iz Meč igraj, Hutong Vang iz Dinama i klupskih drugarica Maje Kukić i Helene Valetanić iz Elite, kojima je na kontu upisano po 105 poena.
 
 
Filip je sa 80 bodova završio takmičenje ispred imenjaka Baričaka, i drugog klupskog druga Vukašina Petrova, Čuji Zenga iz Dinama i Aksela Pac Petina iz Spartaka, koji su upisali po 60 poena.