Arhiva vesti - Sve vesti

01.06. OP NIŠA 16 GOD TAŽ

Datum objave: 31.05.2024. // Kategorija: Domaća scena

OP NIŠA 16 GOD TAŽ


01.06. OP PANČEVA 18 GOD TC POPCOURT

Datum objave: 31.05.2024. // Kategorija: Domaća scena

OP PANČEVA TC POPCOURT


Spisak igrača za Kup Srbije Zeleni nivo

Datum objave: 31.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Kup Srbije za Zeleni nivo na programu je od 1. do 3. juna na terenima Akademije Tipsarević na SC "Olimp" u Beogradu. Svečano otvaranje je u 12 u subotu, a mečevi počinju u subotu u 12.30, a u nedelju u 9.30 časova, dok polufinala kreću u ponedeljak od 10 časova.
 
Devojčice koje učestvuju n Kupu Srbije za Zeleni nivo su: Maja Kukić, Irina Zorić, Helena Valetnić (Elita), Barbara Đorđević, Enja Janković (Crvena zvezda), Anđela Lukić (Meč igraj), Milena Obradović, Helena Petrović (Puma), Kalina Cvetković (OTK), Lena Lazarević, Danica i Laura Andamović (JTK), Ana Heror, Marija Kukolj (Partizan), Višnja Mitić (TAŽ), Sara Sekulić (Tisa-Bečej),Lola Obradović (Galeb), Maša Vasilijević (Reket), Tatjana Antunović, Nikolina Milosavljević (Spartak), Tara Đukić (Viner), Višnja Kobiljski (Čonkić), Nina Ubović (Sportsko selo) i Nevena Bosanac (Đukić).
 
Kod dečaka igraće 32 najbolja u Srbiji i to: Filip Ivanović (Prosport), Andrej Glišović (Tipsarević), Luka Paunović (Grin Bej), Ilija Perić, Luka Vasiljević, Nemanja Stanković (Crvena zvezda), Stribor Popović (OTK), Vojin Krstajić, Petar Krstić (Đukić), Vuk Marinković (Agrimes), Filip Popović (Gazela), Filip Kovačević, Filip Baričak, Filip Sinadović, Dušan Gašić (Elita), Ognjen Nestorović (Dinamo), Koča Milanković (Sol 022), Lazar Dimitrijević (Vojvodina), Luka Milošev (Kikinda), Markijan Jankulovski (Meridijana), Marko Andrić (Radnički), Mihajlo Nikolić (Kruševac), Viktor Đurić, Nikola Mitić, Pavle Pešić (TAŽ), Relja Mandal (Šumice), Vanja Sudar (JTK), Jovan Popović (Metalac), Kan Mujević (Takovo), Stefan Sabić i Zarija Radosavljević (Top spin).

Lana i Marko šampioni do 16

Datum objave: 30.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Završeno je Državno prvenstvo do 16 godina na terenima TK Spartak u Subotici. Titulama su se okitili domaća takmičarka Lana Virc kod devojaka i Marko Šavija iz Crvene zvezde kod momaka. Dubl krunu sa prvenstva nose Vuk Pantić Crnčević iz Akademije Bogdana Obradovića i Uroš Rađenović iz Gazele.
 
Lana (2) je u finalu prvenstva Srbije bila bolja od Anastasije Cvetković (1) iz Teniske akademije Živković 6:2, 6:1. Marko (1) je u finalu pobedio Luku Ćeramilca (2) iz Meč igraj 6:4, 6:2. U dublu su Rađenović i Crnčević bili bolji u meču za trofej od 2. nosilaca Vanje Nikolića iz Galeba i Spartakovog Barne Filipaša 6:4, 4:6, 10:3.
 
SINGL (M)            SINGL (Ž)          DUBL (M)

Na redu je Kup Srbije za Zeleni nivo

Datum objave: 30.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Kup Srbije za Zeleni nivo na programu je od 1. do 3. juna na terenima Teniske akademije Tipsarevića, na SC "Olimp" u Beogradu. Najbolje 32 devojčice i 32 dečaka iz svih regiona Srbije, takmičiće se za trofej.
 
Kup počinje u subotu, 1. juna, Svečanim otvaranjem u amfiteatru SC "Olimp", a mečevi po grupama prvog dana takmičenja kreću od 12.30 časova. U nedelju se nastavlja takmičenje od 9.30 časova ujutru, dok je ponedeljak rezervisan za polufinalne i finalne duele. Program počinje od 10 časova, a na Svečanom zatvaranju biće uručeni pehari i medalje najboljim takmičarima.
 
Iznenađenje je pripremio i prijatelj turnira, kompanija Wolt Srbija, a sa nama je uvek i Novak Đoković fonadacija.

25.05. DRŽAVNO PRVENSTVO 16 GOD TK SPARTAK SUBOTICA

Datum objave: 29.05.2024. // Kategorija: Domaća scena

DRŽAVNO PRVENSTVO 16 GOD TK SPARTAK SUBOTICA


Lola u seriji

Datum objave: 28.05.2024. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Srpska Bili Džin King kup reprezentativka Lola Radivojević je u seriji sjajnih rezultata. Posle finala W75 u Zagrebu, Lola (2) je osvojila W35 u Kuršumlijskoj Banji na terenima TK Ti-lajn. Naša reprezentativka u finalu je bila od Francuskinje Sare Čakarević 6:3, 6:4.Turnir je obeležio i povratak Nine Stojanović, koja je došla do četvrtfinala u singlu. Titulu u dublu odnela je rusko-slovačka kombinacija Ksenija Laskutova-Radka Zelnickova (3).
 
I na muškom turniru kategorije W15 Srbija može da se pohvali krunom. Ovoga puta u dublu je bio najbolji Kristijan Juhas u tandemu sa Rusom Maratom Šaripovom, a u finalu su bili bolji od špansko-američke kombinacije Bareto Sančez-Blanš (2) 6:4, 6:3. U singlu je trijumfovao Marat Šaripov (1) iz Rusije, a od naših tenisera do 2. kola su stigli Butulija, Ljubojević, Juhas i talentovani Ognjen Milić.
 
 

Nikola osvojio Reket

Datum objave: 28.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Nikola Bogavac (2) iz Agrimesa bio je najbolji na turniru 3. kategorije do 14 godina na terenima TK Reket u Beogradu. U finalu je bio bolji od Stefana Milisavljevića (1) iz Crvene zvezde 7:6(2), 6:2. Polufinalsiti su bili Teodor Đorđević (6) iz OTK i Vuk Tomović iz Agrimesa.
 

Dušan silan u Kraljevu

Datum objave: 28.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Dušan Banjac iz Slavije osvojio je turnir 3. kategorije do 14 godina igran na terenima TK Top tenis u Kraljevu. On je sakupio 80 bodova i završio takmičenje ispred kvarteta takmičara sa po 60. To su Lazar Đokić iz akademije Živković, Miloš Emreković iz Tvinsa , Đorđe Adamović iz Klasiksa i Uroš Jovanović član OTK.
 
 

Nešina Vojvodina do 12

Datum objave: 28.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Neša Pavlović (2), član Save iz Sremske Mitrovice, osvojio je Regionalno prvenstvo Vojvodine do 12 godina igrano na terenima TK Dinamo u Pančevu. Neša je u finalu bio bolji od Đure Kotura (1) iz inđijske Elite 6:2, 6:2. Polufinalisti su bili Aljoša Radošević (4) iz Vojvodine i Relja Lazić (3) iz Galeba.