Arhiva vesti - Sve vesti

Nikola bez premca na Agrimesu

Datum objave: 03.06.2024. // Kategorija: Domaća scena
Nikola Jotić iz Topaka slavio je na turniru 3. kategorije do 14 godina odigranom na terenima TK Agrimes u Beogradu. Iza sebe je ostavio Aleksu Svičevića iz meč igraj,  Marka Labudovića iz TA Elite i Vuka Tomovića i Nikolu Bogavca iz kluba organizatora.
 

Kim najbolja na Set netu

Datum objave: 03.06.2024. // Kategorija: Domaća scena
Kim Epifanija iz Starog Košutnjaka slavila je na turniru 3. kategorije do 14 godina odigranom na terenima TK Set net u Beogradu. Ona je sakupila 40 bodova, ispred Sare Kalantarian iz Tvinsa i Ivne Martinović iz Meč igraj.
 

Zana pokorila Klasiks

Datum objave: 03.06.2024. // Kategorija: Domaća scena
Zana Perić iz Crvene zvezde osvojila je turnir 3. kategorije do 14 godina odigran na terenima TK Klasiks u Beogradu. Zana je sakupila 80 bodova i završila takmičenje ispred Lene Kahlil i Srne Keser iz Đukića, Anđele Šopulović iz Agrimesa i Nikoline Popćirić iz Tise-Bečej, koje su takmičenje završile sa po 60 bodova.
 

Viktorova viktorija

Datum objave: 03.06.2024. // Kategorija: Domaća scena
Viktor Pantić iz Top tenisa osvojio je turnir 3. kategorije do 12 godina odigran na terenima njegovog matičnog kluba u Kraljevu. Viktor je sakupio 60 bodova i završio zakmičenje ispred klupskih drugova Tadije Ristića i Viktora Premovića, kao i Jovana Vukadinovića iz Takova i Miloša Petkovića iz Sport maksa, koji su psvojili po 45.
 

Narandžasta je boja Beograda

Datum objave: 03.06.2024. // Kategorija: Domaća scena
Narandžasti turnir u organizaciji TK Prosport odigran je na terenima OTK u Beogradu. Devojčice su se takmičile u dve grupe, a pobednice su bile Junan Rae ii Jelena Jovičić z Grin Beja. Dečaci su igrali u pet grupa i najbolji su bili Stefan Tokić iz TAŽ, Sergej Njegoš Pešić iz Sivca, Adam Arsić iz akademije Tipasrević, Dimitrije Stanković iz Beogradskog TK i Timofej Karpov iz Sportskog sela.
 

Jelena blistala u Dudovoj šumi

Datum objave: 03.06.2024. // Kategorija: Domaća scena
Jelena Jovičić iz Grin Beja ostvarila je najbolji skor na Narandžastom turniru u organizaciji TK Spartak u Subotici. Osvojila je 16 gemova i izgubila samo jedan. Uz rame joj je bio domaći takmičar Kosta Dedijer, koji je izgubio gem više od Jelene. Odličan je bio i Marton Bence, takođe član Spartaka.
 

01.06. KUP SRBIJE ZELENI NIVO, TIPSAREVIĆ

Datum objave: 01.06.2024. // Kategorija: Domaća scena

KUP SRBIJE ZELENI NIVO TIPSAREVIĆ


01.06. OP NIŠA 16 GOD TAŽ

Datum objave: 31.05.2024. // Kategorija: Domaća scena

OP NIŠA 16 GOD TAŽ


01.06. OP PANČEVA 18 GOD TC POPCOURT

Datum objave: 31.05.2024. // Kategorija: Domaća scena

OP PANČEVA TC POPCOURT


Spisak igrača za Kup Srbije Zeleni nivo

Datum objave: 31.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Kup Srbije za Zeleni nivo na programu je od 1. do 3. juna na terenima Akademije Tipsarević na SC "Olimp" u Beogradu. Svečano otvaranje je u 12 u subotu, a mečevi počinju u subotu u 12.30, a u nedelju u 9.30 časova, dok polufinala kreću u ponedeljak od 10 časova.
 
Devojčice koje učestvuju n Kupu Srbije za Zeleni nivo su: Maja Kukić, Irina Zorić, Helena Valetnić (Elita), Barbara Đorđević, Enja Janković (Crvena zvezda), Anđela Lukić (Meč igraj), Milena Obradović, Helena Petrović (Puma), Kalina Cvetković (OTK), Lena Lazarević, Danica i Laura Andamović (JTK), Ana Heror, Marija Kukolj (Partizan), Višnja Mitić (TAŽ), Sara Sekulić (Tisa-Bečej),Lola Obradović (Galeb), Maša Vasilijević (Reket), Tatjana Antunović, Nikolina Milosavljević (Spartak), Tara Đukić (Viner), Višnja Kobiljski (Čonkić), Nina Ubović (Sportsko selo) i Nevena Bosanac (Đukić).
 
Kod dečaka igraće 32 najbolja u Srbiji i to: Filip Ivanović (Prosport), Andrej Glišović (Tipsarević), Luka Paunović (Grin Bej), Ilija Perić, Luka Vasiljević, Nemanja Stanković (Crvena zvezda), Stribor Popović (OTK), Vojin Krstajić, Petar Krstić (Đukić), Vuk Marinković (Agrimes), Filip Popović (Gazela), Filip Kovačević, Filip Baričak, Filip Sinadović, Dušan Gašić (Elita), Ognjen Nestorović (Dinamo), Koča Milanković (Sol 022), Lazar Dimitrijević (Vojvodina), Luka Milošev (Kikinda), Markijan Jankulovski (Meridijana), Marko Andrić (Radnički), Mihajlo Nikolić (Kruševac), Viktor Đurić, Nikola Mitić, Pavle Pešić (TAŽ), Relja Mandal (Šumice), Vanja Sudar (JTK), Jovan Popović (Metalac), Kan Mujević (Takovo), Stefan Sabić i Zarija Radosavljević (Top spin).