Arhiva vesti - Sve vesti

SVEČANA VEČERA - FED KUP

Datum objave: 14.04.2016. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

U teniskom centru "Novak" održana je svečana večera Fed kup susreta plej ofa Svetske grupe B u kome će snage odmeriti selekcije Srbije i Belgije. 


NIS Fed kup tim Srbije krenuo sa pripremama za meč sa Belgijom

Datum objave: 12.04.2016. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

NIS Fed kup tim Srbije ugostiće u plej of meču Svetske grupe B selekciju Belgije 16. i 17. aprila 2016. godine u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu na šljaci. 
Devojke su pod dirigentskom palicom selektora Tatjane Ječmenice-Jevtić počele sa pripremama. Na terenu u dvorani „Aleksandar Nikolić“ prvi trening su odradile: Aleksandra Krunic, Nina Stojanović i Olga Danilović. 


Saopštenje Teniskog saveza Srbije povodom povlačenja Ane Ivanović iz reprezentacije

Datum objave: 11.04.2016. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

Teniski savez Srbije (TSS) nakon povlačenja naše najbolje rangirane teniserke Ane Ivanović iz reprezentacije izražava žaljenje zbog takve njene odluke, ali istovremeno želi da joj zahvali na svemu što je uradila za srpski tenis i što je bila najbolji ambasador Srbije u svetu.


Nina Stojanović vicešampionka u Karšiju

Datum objave: 10.04.2016. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Fed kup reprezentativka Srbije, 19-godišnja Nina Stojanović ponela je naslov vicešampiona na turniru nagradnog finda 25.000 održanom u Karšiju (Uzbekistan). Naša mlada teniserka u borbi za trofej snage je odmerila sa predstavnicom Slovačke Rebekom Sramkovom koja je do trofeja stigla rezultatom 1:6, 3:6. 


Kecmanovic u polufinalu ITF Junior Mastersa - Sečuan

Datum objave: 09.04.2016. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Najbolji junior Srbije, deveti na svetu, Miomir Kecmanović plasirao se u polufinale ITF Junior Mastersa koji se igra u kineskom Sečuanu. 
Osam vodećih svetskih mladih igrača učestvuje na ovom takmičenju, među kojima i naš as Kecmanović koji je pre mesec dana bio na 4. mestu ITF liste najboljih juniora sveta, aktuelni je šampion Oranž Bola 2015.

U četvrtfinalu Miomir je snage odmerio predstavnikom Brazila Orlandom Luzom od kojeg je bio bolji posle dva seta 6:4, 7:6(4). 
Za plasman u finale ovog prestižnog takmičenja Kecmanović će snage odmeriti sa prvi nosiocem Norvežaninom Kasperom Rudom.

 


Održana akcija "Sportom protiv nasilja" u Malom Zvorniku

Datum objave: 08.04.2016. // Kategorija: TSS škola tenisa

U Osnovnoj školi “Branko Radičević” u Malom Zvorniku  održana je akcija “Sportom protiv nasilja” koju organizuju NIS, Teniski savez Srbije (TSS) i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Deca su imala priliku da u prisustvu stručnog trenera nauče pravila tenisa, koristeći opremu prilagođenu njihovom uzrastu .


Fed kup - besplatne ulaznice za registrovane takmičare

Datum objave: 07.04.2016. // Kategorija: Domaća scena

Upravni odbor Teniskog saveza Srbije doneo je odluku da se svim takmičarima registrovanim u 2016. godini, dodeli po jedan besplatan komplet karata za mečeve Fed cup-a Srbija - Belgija, koji se održava u dvorani ‘’Aleksandar Nikolić’’ u periodu 16 - 17. april  2016.

Najljubaznije molimo predstavnike klubova da  pošalju broj ulaznica koji im je potreban za registrovane takmičare, do utorka 12.04. 2016. do 12:00 časova na email adresu ivana.stamenkovic@teniskisavez.com

 

 


Selektori objavili spisak igrača za meč plej ofa Fed kupa

Datum objave: 06.04.2016. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

U ITF ( Međunarodna teniska Federacija ) danas je stigao spisak sa imenima igračica na koje selektori Fed kup reprezentacija Srbije i Belgije računaju u predstojećem susretu plej ofa Svetske grupe B za 2016. godinu.


Kecmanović na startu Mastersa u Kini protiv Brazilca Luza

Datum objave: 06.04.2016. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Šesnaest vodećih svetskih mladih igrača (osam juniorki i osam juniora) će učestvovati na ITF Junior Mastersu 2016. u Sečuanu - Međunarodni teniski centar Čengdu (Kina) od 8-10. aprila 2016, među njima i najbolji junior Srbije, 6. na svetu 16 - godišnji Miomir Kecmanović.
Danas je održan žreb, a voljom žreba prvo kolo Kecmanović će odigrati protiv predstavnika Brazila Orlanda Luza.
Prvi ITF Junior Masters organizovan je prošle godine.

 


KREĆE PRODAJA KARATA ZA FED KUP MEČ SRBIJA – BELGIJA (16. I 17. APRIL 2016)

Datum objave: 05.04.2016. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

Ulaznice za Fed kup meč Srbija vs Belgija (plej of za opstanak u Svetskoj grupi B), koji se igra 16. i 17. aprila 2016. u Beogradu (dvorana „Aleksandar Nikolić“) se mogu kupiti od 6. aprila 2016. godine od 10 časova na prodajnim mestima agencije  DD Tickets, sve informacije o prodajnim mestima DD tickets možete naći na sajtu: www.ddtickets.rs