Otvoreni trening NIS Dejvis kup tima Srbije u hali Čair (sreda 01.02.2017)

Datum objave: 31.01.2017. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

Svi ljubitelji tenisa koji žele da gledaju Dejvis kup reprezentaciju Srbije u Nišu moći će u sredu, 1. februara, od 15.30 do 16.30 časova, u dvorani Čair besplatno da gledaju trening našeg nacionalnog tima! To je na današnjoj konferenciji za medije najavio selektor Nenad Zimonjić, koji je u ime reprezentacije pozvao Nišlije, i dodao da su igrači ovim gestom želeli da priušte što većem broju ljudi da budu deo teniskog spektakla između Srbije i Rusije.
Ljubitelji tenisa u Nišu moći će uživo da vide naše teniske heroje: Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića i selektora Nenada Zimonjića. 
 Ulazak u halu Čair biće moguć od 15 časova, a svi posetioci se mole da poštuju pravila organizatora i ITF-a (Međunarodne teniske Federacije). Trening ruskog tima se završava u 15 časova i do tada neće biti moguć ulazak u halu, nakon toga organizator će pustiti publiku u dvoranu. Po istom principu, organizator će zamoliti publiku da, zbog bezbednosnih razloga i propisa, kreću da napuštaju halu od 16.30 časova. 
Hvala!
Uživajmo svi zajedno u spektaklu naših Dejvis kup reprezentativaca!!!