Važno obaveštenje za igrače: Novi nalozi do 26. maja

Datum objave: 15.05.2024. // Kategorija: Domaća scena
Teniski savez Srbije je trenutno u tranziciji sa starog na novi sistem rada. Prijave za turnire iz kalendara TSS trenutno se rade po starom sitemu na starom sajtu Teniskog saveza Srbije. Uskoro će početi sa radom prijava preko nove aplikacije vezane za novu veb prezentaciju TSS. Zbog toga je jako bitno da svi registrovani igrači otvore nalog na novoj aplikaciji DO 26. MAJA 2024. GODINE!
 
Novu veb prezentaciju možete da pogledate na linku: NOVA VEB PREZENTACIJA TSS, i preko nje morate da kreirate sopstveni nalog.
 
Kreiranje naloga registrovanih takmičara za 2024. godinu u novoj bazi počelo je paralelno uspostavljanjem novog sajta i obavezno pogledajte UPUTSTVO ZA KREIRANJE NALOGA NA NOVOJ APLIKACIJI, ili ispratite uputstva sa VIDEO TUTORIJALA.
 
Obratite pažnju da prilikom kreiranja naloga odaberete svoje ime i prezime, jer ukoliko postoji igrač sa istim imenom i prezimenom morate da vodite računa o ID broju, klubu i datumu rođenja.
 
Svi igrači koji nisu registrovani za 2024. godinu idu po ustaljenoj proceduri za registraciju novih igrača i moraju da se obrate regionalnom registracionom centru. Za sva otvorena pitanja koja imate prilikom procesa registracije, možete da se obratite kancelariji Teniskog saveza Srbije (office@teniskisavez.com), tur menadžeru Viktoru Bubnju (viktor.bubanj@teniskisavez.com) i Urošu Poliću (uros.polic@teniskisavez.com).