Natalija Senić šampion Srbije u konkurecniji do 14 godina

Datum objave: 01.06.2017. // Kategorija: Domaća scena
Završeno je Letnje prvenstvo Srbije 2017. u konkurenciji do 14 godina. 
 
Kod devojčica trijumfovala je Natalija Senić koja je bila postavljena za drugog nosioca. U borbi za trofej Natalija je odmerila snage sa Darjom Šuvirdjonkovom i do trona je stigla ekspresnom pobedom 6:1, 6:0. 
 
Senićeva dominira na državnim takmičenjima. Ovo je bilo njeno peto finale Državnih prvenstava i treća titula, prethodne dve osvojila je u konkurenciji do 12 godina ( Dvoranski i Letnji šampionat Srbije) . 
 
"Srećna sam i zadovoljna osvajanjem nove titule, meni posebno drage jer ovo je Prvenstvo države i uvek je poseban osećaj igrati na domaćem terenu i boriti za naziv najboljeg u svojoj zemlji. Očekivala sam teže finale, znam da je Darja sjajna teniserka, ali danas nije pružila ono što zna i ume. Meni je sve išlo od ruke, bila sam maksimalno koncentrisana i sprema na trijumf, što sam i dokazala. Sada ću se okrenuti Tennis Europe takmičenjima, kao i reprezentaciji, gde nam sledi Letnje prvenstvo Evrope, gde očekujem da ostvarim sjajan rezultat" - rekla je Senićeva, devojčica iz Kragujevca koja trenira u TK  Rado.