Letnje prvenstvo Srbije 2017. (konkurencija do 18) ulazi u završnicu

Datum objave: 09.05.2017. // Kategorija: Domaća scena

Na terenima TSS u Beogradu održava se Letnje prvenstvo Srbije u konkurenciji do 18 godina, za juniorke i juniore. Turnir  je ušao u završnicu, a u dosadašnjem delu takmičenja prikazane su sjajne partije, kako u ženskoj tako i muškoj konkurenciji.  

U ženskom polufinalu snage će odmeriti Draginja Vuković protiv Tamare Malešević i Jelena Kovač protiv Vere Marković. U četvrtfinalu Draginja je pobedila Janu Bojović 6:4, 6:2, Tamara je savladala Minu Obradović, Jeleni Kovač meč je kod rezultata 6:0, 2:0 predala Tijana Nikolić, Vera Marković je bila bolja od Nađe Ostojić 6:0, 6:1. 

Kod juniora za plasman u finale boriće se Boris Butulija protiv Mihaila Popovića i Konstantin Kirovski protiv Marka Miladinovića. 

Konstantin Kirovski je za plasman među četiri najbolja savladao Kostu Petrova 6:3, 6:1, Marko Miladinović je pobedio Gorana Životića 6:0, 6:1, dok je Mihailo Popović bio bolji od Luke Markovića 6:2, 6:2. U poslednjem muškom četvrtfinalu Boris Butulija je pobedio Miloša Dabića 1:6, 6:1, 6:3.
 
Poznati su i finalisti u muškom dublu. Za trofej boriće se par Nikola Kijac, Nikola Purić protiv dubla Miroslav Cvjetan, Stefan Latinović. 
 
žreb ženski singl ovde 
 
žreb muški singl ovde
 
žreb muški dubl ovde 
 
raspored za 10. maj 2017. ovde