Akcija “Sportom protiv nasilja” obišla Horgoš i Niš

Datum objave: 31.05.2016. // Kategorija: TSS škola tenisa

Akcija “Sportom protiv nasilja” uspešno nastavlja da obilazi gradove i škole širom Srbije, iako se bliži kraj školske godine. Ovoga puta, stanice “teniskog karavana” bile su Osnovne škole “Karolina Karas“ u Horgošu i”Učitelj Tasa” u Nišu gde je veliki broj osnovaca uz igru i druženje, korišćenjem mini terena, manjih reketa i lakših loptica, I uz pomoć stručnih trenera, imala mogućnost da se upoznaju sa veštinama igranja tenisa.

Ovom prilikom svim mališanima koji su učestvovali u akciji, uručene su specijalne medalje i diplome kao znak zahvalnosti na podršci i fer pleju . Kompanija NIS se kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u okviru svog slogana “Budućnost na delu” i strategije društveno odgovornog poslovanja, na ovaj način aktivno uklučila u promociju zdravog života i animiranja mladih talenata.

Akciju “Sportom protiv nasilja” u kojoj je do sada učestvovalo oko 23.000 dece iz cele Srbije, uspešno već treću godinu za redom organizuju NIS, Teniski savez Srbije(TSS), Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstvo omladine i sporta.
Do kraja ove školske godine akcija će biti održana u Žitištu, Srbobranu i Čačku.