Arhiva vesti - Sve vesti

NIS Fed kup tim Srbije odradio prve treninge u Budimpesti, prvi mec protiv Austrije u sredu

Datum objave: 03.02.2015. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

FED KUP  PRVA GRUPA EVRO-AFRICKE ZONE ZA 2015. GODINU: (SYMA EVENT AND CONGRESS CENTRE, BUDIMPESTA  04 –  07. FEBRUARA 2015)


NIS FED KUP TIM SRBIJE STIGAO U BUDIMPESTU

Datum objave: 02.02.2015. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

ODMAH PO DOLASKU NASE DEVOJKE SU ODRADILE KONDICIONE TRENINGE, A ZATIM SE UPUTILE NA SVECANU VECERU KOJA CE BITI ODRZANA NA BRODU KOJI KRSTARI DUNAVOM


Laslo osvojio titulu u Kairu

Datum objave: 02.02.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Mlada i velika nada tenisa Srbije Laslo Đere osvojio je trofej na turniru iz fjučers serije u Kairu nagradnog fonda 15.000 dolara. 


Olga vicešampion sveta do 14 godina

Datum objave: 01.02.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Mlada i velika teniska nada Srbije, 14-godišnja Olga Danilović osvojila je drugo mesto na nezvaničnom prvenstvu sveta, čuvenom Tarbu.


Novak osvojio peti trofej u Melburnu

Datum objave: 01.02.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Najbolji teniser sveta, as Srbije Novak Đoković na maestralan način stigao je do osmog gren slem trofeja u karijeri, petog u Melburnu.

Novak je šampion Australian Opena 2015.


Olga Danilović u finalu Tarba

Datum objave: 31.01.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Još jedan u nizu velikih uspeha nove velike nade srpskog tenisa Olge Danilović. Na jednom od najjačih i najprestižnijih turnira na svetu u konkurenciji do 14 godina, koji još zovu i nezvanično prvenstvo sveta u konkurenciji do 14, čuveni Tarb, Olga je ušla je u finale ovog takmičenja.


Uglas: daćemo sve od sebe

Žensku tenisku reprezentaciju Srbije očekuje izuzetno težak zadatak da na turniru u Budimpešti (4 -7. februar) izbori baraž za ulazak u Svetsku B grupu Fed kupa. Selektor Tatjana Ječmenica-Jevtić bila je primorana da znatno podmladi ekipu zbog otkaza Ane Ivanović, Jelene Janković i Bojane Jovanovski, ali je pod zastavu pozvala i Vojislavu Lukić, koja je davno nastupala za Fed kup reprezentaciju, kada je Srbija igrala još u Evroafričkoj zoni.


Novak u finalu Australian Opena

Datum objave: 30.01.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)

Prvi reket sveta i Srbije Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena savladavši branioca titule, Švajcarca Stanislasa Vavrinku sa 7:6(1), 3:6, 6:4, 4:6, 6:0 u polufinalu.
 


Natalija i Dušan novi šampioni Srbije

Datum objave: 29.01.2015. // Kategorija: Domaća scena

Na trenima TK Tennis Point u Čačku održano je Dvoransko prvenstvo Srbije u konkurenciji do 18 godina za 2015. godinu.


Pred Dejvis i Fed kup reprezentacije nailazi veoma važan period. Devojke već u ponedeljak putuju u Budimpeštu gde će od 4-7 februara pokušati da, kroz veoma teške mečeve, uđu u baraž za popunu Svetske B grupe, dok teniseri od 6-8. marta u Kraljevu dočekuju reprezentaciju Hrvatske.