Vinter kup (Tennis Europe) 2020. u konkurenciji do 14 (devojčice i dečaci)

Datum objave: 04.02.2020. // Kategorija: Selekcije (juniori)
Selekcije Srbije u konkurenciji do 14 godina (devojčice i dečaci) pripremaju se u Beogradu na terenima TSS  za odlazak na kvalifikaciona takmičenjima 2020. Tennis Europe Winter Cups by HEAD.
Ženska reprezentacija Srbije (do 14) će se od 07. do 09. februara 2020. u Rakoniku (Češka) boriti za plasman na finalni turnir koji je zakazan  od 20. do 22. februara , takođe u Rakovniku. Tim Srbije na pripremama čine: 
Jovana Grujić, Mia Ristić, Tara Mihaljević, Anastasija Arsić i Dinja Marić 
predvođene saveznim trenerom Vladimirom Jovanovićem. 
Srbija se nalazi u Grupi B u kojoj su i selekcije: Češka, Danska, Gruzija, Nemačka, Izrael, Moldavija, Norveška i Švajcarska. 
Muška reprezentacija Srbije (do 14) za plasman na finalni turnir Vinter kupa 2020. borit će se u italijanskom Bariju. Tim Srbije na pripremama čine: Ognjen Milić, Aleksandar Daskalović, Danijel Krstevski, Nikola Lulić i Vuk Kruščić prevođeni saveznim trenerom Ivanom Gažom. 
Srbija se nalazi u Grupi C u kojoj su i selekcije: Velika Britanija, Kipar, Mađarska, Italija, Rumunija, Slovenija i Turska. Finalni turnir za dečake zakazan je za period od 20. do 22. februara u Češkoj Veski.