Teniski savez Srbije potpisao ugovor sa kompanijom Head o podršci i sponzorstvu

Datum objave: 08.04.2017. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup
Teniski savez Srbije ostvario je saradnju sa najpoznatijim brendom u teniskoj industriji, kompanijom Head. Ugovor su u hali “Aleksandar Nikolić” potpisali predsednik Teniskog saveza Mr Mirko Petrović i direktor kompanije Head u Srbiji Višeslav Trnavac. 
“Kao lider u teniskoj industiji kompanija Head jedan je od najznačajnih promotera tenisa. O njenom uticaju u prilog govori da je zvaničan spozor napoznatijih tenisera današnjice, poput Novaka Đokovića, Edija Marija i Marije Šarapove. Head je doprineo revoluciji u tenisu uvođenjem metalnog rama na reketu kada je Artur Eš osvojio US Open. Ponosni smo na ovu saradnju koja je od značaja, pre svega za juniorski tenis i mlade teniske nade”, rekao je na konferenciji za medije Mr Mirko Petović.
Direktor kompanije Korpf koja je u Srbiji generalni zastupnik Head-a, zadovoljan je ostvarenom saradnjom i naglasio je da će kompanija podržati juniorske i seniorske turnire u Srbiji. Fjučers turniri olakšaće mladim srpskim teniserima da ostvare proboj na listi.  Cilj je da nakon zlatne generacije tenisera u Srbiji zajedno sa Teniskom savezom podržimo buduće zvezde svetskog tenisa.