PREDAVANJE I RADIONICA ZA SVE TRENERE

Datum objave: 25.05.2023. // Kategorija: Domaća scena
Poštovane kolege treneri, vlasnici klubova, teniski radnici, Trenerski Odbor Vas poziva na predavanje i radionicu koju će voditi naša poznata pedagoškinja Snežana Golić.
Predavanje će se održati u četvrtak 1.06.2023. godine u period od 13:30-16h na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja, Univerziteta u Beogradu, Blagoja Parovića 156, Košutnjak (amfiteatar II).
Predavanje će biti održano kao deo seminara za trenersku C licencu, ali će biti otvoreno za SVE zainteresovane kolege i biće besplatno.
 
Tema radionice je:
Trener u bezbednim okvirima
Predavač : Snežana Golić, pedagog
Interativno predavanje i radionica  „Trener u bezbednim okvirima“ otvara pitanja savremenog rada  sa decom 21.veka, ali i starijim igračima i roditeljima.
Predavanje podiže  nivo svesti trenera o značaju visokorazvijenih veština komunikacije za rad u savremenom sportu, poznavanja zakonskih okvira i preuzimanja odgovornosti za lični i profesionalni  status  trenera. Cilj predavanja je da pokrene i razvije unutrašnju motivaciju učesnika da razumeju i doprinesu sistemskoj promeni rada sa decom i mladima u sportu u Srbiji.
Kratko upoznavanje sa predavačem:
Snežana Golić je pedagog, rođena u Čačku 1979.godine, a danas živi i radi u Novom Sadu.
Nakon završetka Filozofskog fakulteta u Novom Sadu, Snežana je svoju karijeru započela u srednjoj stručnoj školi u kojoj je radila skoro 8 godina, nakon čega je prešla u preškolsku ustanovu i tri godine sticala iskustvo u radu sa najmlađima , kao i njihovim roditeljima. Deo tog razvojnog puta provela je i na rukovodećim pozicijama škole i vrtića. Dve godine, Snežana je imala priliku da sarađuje i sa internacionalnom Osnovnom školom  „Clever Junior school“ i upozna se sasvim novim načinom rada u vaspitno – obrazovnim ustanovama.
Nakon što je stekla bogato iskustvo, pokrenula je školu bontona kroz umetnost i sport „Iskrice“ , koja danas broji preko 400 dece, kao i Razvojni centar za decu i odrasle „Faktor“ , koji se bavi edukacijama namenjenim sporstkim klubovima, firmama, vrtićima i sl.
U okviru programa „Učitelj u sportu“, a  u organizaciji Pokrajinskog sekretarijata za sport i medicinu sporta, Snežana je predavač na predmetu Pedagogija u sportu.
Redovni je saradnik najčitanijih portala, koji se bave roditeljstvom u Srbiji „Detinjarije“ i „ Zelena učionica“ .
Organizator je i učesnik brojnih projekata iz oblasti pedagogije, kulture i sporta.
Predavač u procesu licenciranja trenera futsala, tenisa, kuglanja, sportskog plesa….
Udata je i ima dvoje dece, 11 i 14 godina.
 
Za sve dodatne informacije možete se obratiti putem email na adresu: trenerski.odbor@teniskisavez.com