Počela akcija “Sportom protiv nasilja”, prva stanica Prijepolje

Datum objave: 05.10.2016. // Kategorija: TSS škola tenisa
Početak nove školske godine, mališanima iz Prijepolja doneo je i akciju “Sportom protiv nasilja” koju kompanija NIS u saradnju sa Teniskim Savezom Srbije (TSS), Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta, uspešno organizuje u školama I gradovima širom Srbije.
 
U celodnevnom teniskom spektaklu učestvovalo je preko 400 dece iz Osnovnih Škola “Sveti Sava”, „Daša Tomašević Ćirko“,  „Milosav Stiković“, i „Vladimir Perić Valter“, kao i predškolske ustanove „Miša Cvijović“.  Na edukativan, zdrav i zabavan način deca su imala  priliku da nauči  teniske veštine uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu. Kao znak zahvalnsoti na ferpleju , trudu I druženju, svim učesnicima ove akcije, uručene su specijalne diplome.
 
Kompanija NIS kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u okviru svog korporativnog slogana “Budućnost na delu” i strategije društveno odgovornog poslovanja, na ovaj način aktivno se uključila u promociju zdravog načina života i animiranje mladih talenata.
 
U akciji “Sportom protiv nasilja“ do sada  je učestvovalo više od 25.000 đaka iz preko 50 škola i gradova širom Srbije, a druženje će biti nastavljeno i tokom cele školske 2016/17. godine.