Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Subotici

Datum objave: 26.07.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Na terenima Teniskog kluba “Spartak” u Subotici , održana je “NIS otvorena škola tenisa” koju kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) već četvrtu godinu zaredom uspešno organizuju u gradovima širom Srbije. Besplatna škola  tenisa namenjena jedeci, a realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“, čiji je glavni cilj   pružanje podrške dečijem sportu, promovisanje zdravog načina života i pravilnog razvoja mladih.

Uz korišćenje mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera , kroz igru I radost, deca sui mala priliku da savladaju osnovna pravila tenisa i dobiju svoje prve medаlje i diplome koje je malim šampionima uručio predsednik TK Spartak i član UO TSS Milan Vučković i Gradski većnik za sport i omladinu Subotice Vjekoslav Ostrogonac.

Do sada u akciji  “NIS otvorena škola tenisa” učestvovalo je preko 12000 dece, a tokom jula i avgusta biće održana u gradovima:  Novi Sad  Teniski  Klub Elite (29. Jul 2015),  a zatim I u  Kraljevu, Novom Pazaru, Zlatiboru, Vršacu, Kruševcu, Šabcu, Boru, Nišu, Beogradu.