Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Novom Sadu

Datum objave: 30.07.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) nastavljaju sa tradicijom, da šire ljubav, sreću i radost kod najmlađih širom naše zemlje. Četvrtu godinu za redom organizuju besplatnu NIS otvorenu skolu tenisa, koja će ovog leta obuhvatiti 11 gradova. Premijera NIS otvorene skole tenisa 2015. bila je na severu naše zemlje, u Subotici, a stanica „broj 2“ bio je Novi Sad i teniska Akademija Elite.

Na terenima  velelepnog teniskog centra Elite u „srpskoj Atini“ održana je besplatna škola tenisa  namenjena deci,  a  realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“ koji ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanju zdravog načina života i pravilnom razvoju mladih.

Uz korišćenje mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera, pored obuke,  decа su imаla priliku i i dа se tаkmiče u igranju tenisa i time dobiju svoje prve medаlje i diplome koje je malim šampionima uručio potpredsednik  teniskog saveza Vojvodine Aleksandar Mojsejev i selektor Fed kup reprezentacije Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić.

Selektorka FED  kup reprezentacije Srbije,  Tatjana Ječmenica Jevtić je ovom prilikom izjavila:

“ Zahvaljujem se Teniskom Savezu Srbije i kompaniji NIS koji su pokrenuli ovakvu akciju i time dali šansu i priliku   da deca  nauče i upoznaju  se sa pravilima tenisa. Nadam se da će ova lepa akcija zainteresovati još više dece da počnu da se bave sportom i žive zdravo “.