Održana “NIS otvorena škola tenisa” u Novom Pazaru

Datum objave: 06.08.2015. // Kategorija: TSS škola tenisa

Kompanija NIS i Teniski Savez Srbije (TSS) nastavljaju sa teniskim akcijama u Novom Pazaru. Na terenima TK Fetić Novi Pazar mališani iz istoimenog grada imali su priliku da besplatno uče prve teniske korake i osete čari ovog sporta.

Četvrtu godinu za redom kompanija NIS i TSS organizuju besplatnu “NIS otvorenu školu tenisa”, koja će ovog leta obuhvatiti 11 gradova. Premijera NIS otvorene škole tenisa 2015. bila je na severu naše zemlje, u Subotici, a stanica „broj 2“ bio je Novi Sad, usledila je najposećenija akcija do sada – Kraljevo sa 300 mališana, zatim i velika posećenost i u potpunosti uspela akcija u Novom Pazaru.

Besplatna škola tenisa  namenjena je deci,  a  realizuje se u okviru NIS-ove korporativne strategije „Budućnost na delu“ koji ima za cilj podršku dečijem sportu, promovisanju zdravog načina života i pravilnom razvoju mladih.

Uz korišćenje mini terenа, mаnjih reketа i lаkših lopticа, uz pomoć stručnih trenera, pored obuke,  decа su imаla priliku i i dа se tаkmiče u igranju tenisa i time dobiju svoje prve medаlje i diplome koje su malim šampionima uručili predsednik TK Fetić Novi Pazar Edis Fetić i glavni trener  programa Tennis 10's TSS Dragan Ilić. 

NIS i TSS nastavljaju sa organizacijom besplatnih škola tenisa,a naredna stanica je Zlatibor (12. Avgust) – TK Springs, a zatim i u drugim gradovima širom Srbije: Kruševac, Šabac, Bor, Niš, Beograd.