Одржана „НИС отворена школа тениса“ на Златибору

Datum objave: 15.08.2016. // Kategorija: TSS škola tenisa
Отворена школа тениса, коју заједно организују компанија НИС и Тениски савез Србије (ТСС), наставља да радује малишане широм наше земље. Овог викенда бесплатна школа тениса одржана је на централном тргу  на Златибору, где су деца свих узраста имала прилику да са врхунским тренерима вежбају и уче тениске потезе.
Мали спортисти су користећи рекете, лакше лоптице, и опрему прилагођену њиховом узрасту,  показали борбеност и такмичарски дух,  док су кроз игру и дружење усвајали основне спортских вредности - рад и тежњу за усавршавањем, постизањем резултата и фер-плеј.  По завршетку школице, као знак захвалности на учешћу, деци су додељене дипломе.
У оквиру друштвено одговорног пословања и  слогана  „Будућност на делу“, НИС на овај начин помаже у откривању младих талената и њиховом развоју, промовишући  здрав начин живота и правилан развој младих.  
НИС и ТСС  већ пету годину за редом организују бесплатне отворене школе тениса за децу, с циљем да промовишу тенис међу најмлађима и очувају квалитет белог спорта у Србији. Акција ће се наставити до краја летњег распуста, а већ наредна станица биће Грачаница.