Odrzana akcija «Sportom protiv nasilja» u Beogradu, specijalni gost NIS Fed kup reprezentativka Nina Stojanović

Datum objave: 22.04.2016. // Kategorija: TSS škola tenisa
Akcija “Sportom protiv nasilja”, u organizaciji NIS-a, Teniskog saveza Srbije (TSS), Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta, nastavlja da širi sportski duh i zdrav način života.  
Preko 400 mališana  Osnovne škole „Milan Rakić “ sa  Novog Beograda,  kroz zabavu i druženje, uz pomoć stručnih trenera, imalo je  priliku da nauči prve korake tenisa.   Ovom prilikom akciju je podržala i mlada NIS Fed Kup reprezentativka Srbije Nina Stojanovic , koja je zajedno sa mališanima  odigrala pravi teniski meč.
 
Svim učesnicima ovog mini  teniskog spektakla,  uručene su i specijalne medalje i diplome u znak zahvalnosti na  podršci i fer pleju.  Kompanija NIS kao  višegodišnji generalni sponzor TSS-a, se na ovaj način aktivno uključila u promociju zdravog načina života i u animiranje mladih talenata u okviru svoje korporativne strategije „Budućnost na delu“.
 
«Sportom protiv nasilja» sprovodi  se već treću godinu za redom , i do sada  je kroz tenis sportske vrednosti steklo preko 20.000 mališana širom Srbije, a teniski karavan nastaviće da obilazi  gradove širom naše zemlje sve do decembra 2016. godine.