OBAVEŠTENJE: Novi sajt TSS - Uputstvo za kreiranje naloga igrača

Datum objave: 22.04.2024. // Kategorija: Domaća scena
Nova veb prezentacija Teniskog saveza Srbije, sa kompletnom novom bazom igrača, klubova, turnira i svega neophodnog za što lakšu komunikaciju i korišćenje svih članova TSS, počeće sa radom u naredna 72 sata. Zbog toga je stopirano kreiranje naloga igrača u tom vremenskom periodu.
 
Kreiranje naloga registrovanih takmičara za 2024. godinu u novoj bazi počinje paralelno sa početkom rada novog sajta i obavezno pogledajte UPUTSTVO ZA KREIRANJE NALOGA NA NOVOJ APLIKACIJI
 
Možete da pogledate i VIDEO TUTORIJAL.
 
Obratite pažnju da prilikom kreiranja naloga odaberete svoje ime i prezime, jer ukoliko postoji igrač sa istim imenom i prezimenom morate da vodite računa o ID broju, klubu i datumu rođenja.
 
Svi igrači koji nisu registrovani za 2024. godinu idu po ustaljenoj proceduri za registraciju novih igrača i moraju da se obrate regionalnom registracionom centru.  
 
Sve članove Teniskog saveza Srbije molimo za strpljenje tokom privikavanja na novi softver. Za sva otvorena pitanja koja imate prilikom procesa registracije, možete da se obratite kancelariji Teniskog saveza Srbije (office@teniskisavez.com), tur menadžeru Viktoru Bubnju (viktor.bubanj@teniskisavez.com) i Urošu Poliću (uros.polic@teniskisavez.com).