Nova stanica akcije “ Sportom protiv nasilja” u Čačku

Datum objave: 15.06.2016. // Kategorija: TSS škola tenisa
Osnovna  škola „Vuk Karadžić“ u Čačku bila je nova stanica akcije “Sportom protiv nasilja”.  Na edukativan, zdrav i zabavan način, oko 500 školaraca od prvog do četvrtog  razreda upoznalo se sa osnovama “belog sporta”. Ovom prilikom  svim mališanima koji su učestvovali u akciji,  uručene su  specijalne diplome kao znak zahvalnosti na podršci i fer pleju .
 
Kompanija NIS se kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a, u okviru svog slogana “Budućnost na delu” i strategije društveno odgovornog poslovanja, na ovaj način aktivno uklučila u promociju zdravog života i animiranja mladih talenata.
 
Akciju “Sportom protiv nasilja” realizuje se u organizaciji  NIS-a, Teniskog saveza Srbije (TSS), Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Ministarstva omladine i sporta. U akciji je  do sada je učestvovalo više od 24000 đaka iz preko 50 škola i gradova širom Srbije. 
 
Obilazak gradova  za ovu školsku godinu "teniski karavan" završiće posetom Srbobranu. Novo druženje sa mališanima širom Srbije zakazano je sa prvim danima školske 2016/17. godine.