NIS otvorena škola tenisa održana u Kikindi

Datum objave: 05.10.2014. // Kategorija: TSS škola tenisa

NIS i Teniski savez Srbije organizovali su danas u Kikindi „NIS otvorenu školu tenisa“ čime je zaokružena ovogodišnja sezona besplatne škole tenisa za najmlađe u Srbiji. Na centralnom gradskom trgu, najmlađi Kikinđani imali su priliku da savladaju prve teniske korake uz pomoć stručnih trenera.

NIS i Teniski savez Srbije organizovali su tokom avgusta, septembra i oktobra 2014. godine akciju “Otvorena škola tenisa” za mališane iz Srbije u osam gradova: Čačak, Niš, Novi Bečej, Zrenjanin, Novi Sad, Beograda, Pančevo i Kikinda.

 Besplatna škola tenisa za najmlađe održana  je treću godinu za redom i predstavlja deo NIS-ovog korporativnog programa „Energija sporta“ koji ima za cilj da podrži dečiji sport, promoviše zdrav način života, ali i da afirmiše i na pravi način podrži profesionalni sport i razvoj mladih.

U ovogodišnjoj školi tenisa učestvovalo je oko 3000 dece širom Srbije koji su prvi put imali priliku da u ruci drže reket i da se upoznaju sa igrom koja pleni i koja je sve popularnija u svetu.

Teniski savez Srbije je ovom akcijom, čiji će se rezultati pokazati u budućnosti, napravio izuzetnu promociju belog sporta i pokazao da nastavlja da ulaže u mlade naraštaje koji će sačuvati mesto Srbije među elitom teniskog sporta.