NAJMLAĐI SE I DALJE MOGU PRIJAVITI ZA "ER SRBIJA INICIJATIVU ZA RAZVOJ TENISA" KOJA JE U PUNOM ZAMAHU

Datum objave: 30.08.2016. // Kategorija: Domaća scena
 
 
Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, produžila je period prijavljivanja  za veoma popularnu "Er Srbija inicijativu za razvoj tenisa", kako bi omogućila najmlađim sugrađanima koji tokom leta nisu bili u Beogradu da se priključe ovom programu.
  
Program koji je nacionalna avio-kompanija pokrenula početkom avgusta, privukao je znatan broj mališana koji su tokom ovog meseca imali priliku da pohađajući besplatne časove, steknu i usavrše teniske veštine. 
 
Inicijativa za razvoj tenisa, koja se održava na terenima Teniskog centra Novak u Beogradu, predstavlja zabavan i inspirativan način da se najmlađu u Srbiji okušaju u jednom od najpopularnijih sportova u zemlji. 
 
Projekat se odvija u saradnji sa profesionalnim trenerima Teniskog saveza Srbije i pruža sveobuhvatnu obuku u svim aspektima igre, kao što su servis, glavni udarci i strategija na terenu. 
 
Dane Kondić, generalni direktor Er Srbije, je izjavio: „Er Srbija inicijativa za razvoj tenisa se za brojne mališane bila jedno od najzanimljivijih dešavanja tokom leta. Ponosni smo što pružamo pozitivan doprinos zajednici i što ohrabrujemo decu da žive zdravo i da budu u dobroj formi.
 
Polaznici se veoma raduju što mogu da pohađaju časove tenisa i, sudeći po povratnim informacijama koje dobijamo, postoji znatan broj mladih igrača punih entuzijazma koji će nastaviti da se bave ovim sportom.
 
Kako se deca vraćaju sa letnjeg raspusta, pravo je vreme da iskoriste mogućnost pohađanja besplatnih časova i nadamo se da će njihovi roditelji iskoristiti priliku i poslati prijavu.“
 
Da bi prijavili polaznike za besplatnu školu tenisa, namenjenoj školskoj deci do 10 godina starosti, koja će trajati do oktobra, roditelji ili staratelji treba da preuzmu, popune i dostaviti prijavni formular koji je dostupan na internet sajtu Teniskog saveza Srbije www.teniskisavez.com. 
  
Dušan Orlandić, izvršni direktor Teniskog saveza Srbije, je rekao: „Odziv nakon predstavljanja Er Srbija inicijative za razvoj tenisa je prevazišao sva naša očekivanja. Lepo je videti decu koja posle svakog treninga odlaze sa terena sa velikim osmehom na licu.
 
Tenis je sjajan sport koji kod igrača razvija prave vrednosti i veoma nam je drago što smo u prilici da u saradnji sa Er Srbijom ponudimo besplatne časove.“
 
 
 
Air Serbia je počela sa radom kao nacionalni avio-prevoznik Republike Srbije u oktobru 2013. godine. Sa svog matičnog Međunarodnog aerodroma “Nikola Tesla’’ u Beogradu, Air Serbia već leti i planira letove do ukupno 44 destinacije u Evropi, na Mediteranu, Bliskom istoku i Severnoj Americi, kako u putničkom tako i u teretnom saobraćaju. Air Serbia takođe nudi dugolinijske letove do Azije, Australije, Severne i Južne Amerike, u saradnji sa kod-šer partnerima i sa kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela. Flotu avio-kompanije trenutno čini jedan širokotrupni, 14 uskotrupnih i šest turboelisnih aviona. Za više detalja molimo da posetite www.airserbia.com