Dva polufinala za Nataliju Popović

Datum objave: 31.05.2015. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Mlada teniserka Srbije, 15- godišnja Natalija Popović je na turniru Montenegro open 2015 ITF, 4. kategorija,  igrala u polufinalu singla i dubla. Turnir je održan u Ulcinju, na terenima TK Bellevue Velika  Plaza od 18. do 24. 05. 2015. Natalija je u singlu pobedila Slovenku i dve igračice iz Rusije, u četvrtfinalu finalu Olgu Nosovu  (RUS) 6:2, 6:1, da bi u polufinalu izgubila, nakon tri seta od  Nade Dimovske (USA) 6:4, 2:6, 3:6. U trećem setu, pri rezultatu  3:1 za Nataliju, naša teniserke je doživela nezgodan pad, tako da je uspela samo da  zavrsi ovaj meč, lakša povreda je Nataliju onemogučila da se možda plasira i u finale  ovog turnira. Ovo je njeno drugo polufinale na turnirima ITF-a.  Prethodno je igrala (septembru 2014), u Mostaru ITF 4. kategorije.
 
U dublu, Natalija je sa zemljakinjom Tijanom Spasojević osvojila treće mesto. U četvrtfinalu su pobedile Nadu Dimovsku  (USA) i Saru Nikoćević (GBR) 6:4, 6:4, a u polufinalu su izgubile od prvih nosilaca, poljakinja Viktorie Kulik i Karoline  Swilanowich 6:3, 6:3.
     Nakon ovog uspeha Natalija Popović, članica kluba Tennis Point iz  Čačka, podigla je svoj rejting na svetskoj teniskoj rang listi (ITF) 
juniorki za 138 mesta. Trenutno se nalazi na 583. poziciji, što je njen najbolji plasman do sada. U planu je da se tokom leta takmiči na turnirima ITF juniori, kao i da se oproba na profi takmičenjima, fjučersima koji se igraju u Srbiji.