DRUGA SVETSKA TENISKA KONFERENCIJA GPTCA/SI 2022

Datum objave: 11.03.2022. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Sport je profesija u kojoj nema predaha od učenja, rada, nadogradnje i usavršavnja. Samo istrajni, posvećeni, vredni stižu do cilja. Dinamika je drugo ime sporta kao struke, kako za profesionalne sportiste tako i sve druge ljude koji čine lepezu ovog poziva, pre svega za trenerski kadar.
Potražnja za vrhunskim trenerima u tenisu nikada ne jenjava, naprotiv sve je aktuelnija na svetskom tržištu i sve je teže naći prvi izbor, odnosno dobitnu kombinaciju. Produkt konstantnih inovacija, kontinuiranog samorazvoja, aktuelnosti su rezultati kojima svakodnevno težimo, za koje radimo i zbog kojih smo izabrali posao teniskog trenera ili igrača. Isključivo svakodnevan rad na sebi i hvatanje koraka u skladu sa vremenom i specifičnostima koje sa sobom ono nosi su ključ uspeha.
 
Teniski svet ponovo će imati priliku da na jednom mestu osveži i obogati znanje kroz iskustva drugih, onih koji su u svojim karijerama konstantno pomerali granice i nisu se nikad zadovoljavali postojećim, onih koji su odavno dobili i zavredili status šampiona i vrhunskih štručnjaka na planetarnom nivou, onih čija reč i delo imaju težinu.
Pred nama je druga Svetska teniska konferencija GPTCA, najveći teniski događaj visokog standarda iz oblasti edukacije vezano za profesiju igrača i trenera. Od 24. do 27. marta 2022. više od 63 međunarodno priznata govornika i edukatora vrhunskog nivoa, kao što su: gren slam šampioni, teniske legende, najbolji ATP/VTA treneri, bivši broj 1 i top 10 igrači planete, stručnjaci za nauku u sportu, stručnjaci za razvoj tenisa, ključne teniske ličnosti, selektori Dejvis kup selekcija i BJK kupa na panelima uživo izneće svoje prebogato znanje i iskustvo.
 
Ono što će ovu konferenciju učiniti unikatnom su paneli u kojima će putem online platforme svi učesnici (igrači, treneri) moći postavljati pitanja nekima od predavača.  Šta raditi kao teniski trener ili teniser, ko ste, kako kreirati odnose i ostvariti dobru komunikaciju, kako učiti, šta konstantno poboljšavati u svemu što radite.  
 
www.worldtennisconference.com WTC.coachtube.com
 
TSS u saradnji sa GPTCA/SI je obezbedio kupon za popust od 25% za sve naše trenere koji žele da učestvuju u ovoj konferenciji (zvanična cena ulaznice 125 USD za kompletnu konferenciju). Zahteve za kupone možete slati na mail: office@teniskisavez.com 
 
Svaki registrovani trener kompletnu konfereneciju, nakon četiri dana sesije, može gledati u periodu od 30 dana koliko god puta želi
Po završetku konferencije stiče se diploma o pohađanju WTC2-GPTCA/SI
Svaki trener pravi svoju šemu praćenja WTC2 u skladu sa svojim radnim vremenom
Svakodnevni WTC2  paneli uživo
Vebinar Q&A događaji za trenere sa nekim od WTC2 predavača u periodu od 30 dana i tokom narednih nekoliko meseci nakon konferencije WTC2
WTC možete pratiti na svom mobilnom telefonu, tabletu ili računaru
Sve WTC2 konferencije će biti prenošene na CoachTube.com
VTC2 brošura sa deset najboljih predavanja po oceni učesnika