Đoković odradio prvi trening

Datum objave: 21.11.2023. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup
Najbolji teniser Srbije i sveta svih vremena, Novak Đoković, odradio je prvi trening u Malagi. Posle slavskog ručka, koji je proveo sa porodicom došao je da se priključi saigračima u želji da AIR Serbia Dejvis kup reprezentacija Srbije ponovo osvoji "salataru".
 
Počeo je u teretani, gde mu je društvo pravio i Miloš raonić, koji je u tim trenucima doneo prvi trijumf Kanadi protiv Finske, pa se u Malagi pričalo samo na srpskom jeziku.
 
Na teren je izašao da odemri formu protiv Filipa Krajinovića, i videlos e da najboljem teniseru sveta mini pauza posle osvajanja Završnog mastersa u Torinu nije uopšte naškodila.
 
Koliku je pažnju privukao, najbolje ilustruje podatak, da je u toku drugog singl meča Kanada - Finska na 10 minut otvorenog dela treninga AIR Serbia Dejvis kup reprezentacije Srbije došlo skoro 30 kamermana i fotoreportera.
 
AIR Serbia tim Srbije sutra u 13.30 časova će se prvi put pojaviti pred medijima u Malagi, što ćete moći da pratite uživo na Instagram nalogu Teniskog saveza Srbije. Planirano je i druženje sa fanovima u Fan zoni centra u Malagi.