Belgrade Waterfront zvanični sponzor Dejvis kup meča između Srbije i Velike Britanije

Datum objave: 14.07.2016. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

Belgrade Waterfront je zvanični sponzor Dejvis kup meča između Srbije i Velike Britanije, koji će se igrati od petka, 15. jula do nedelje, 17. jula na stadionu Tašmajdan.

Žreb za četvrtfinalni meč Dejvis kupa svetske grupe za 2016. godinu obaviće se u četvrtak, 14. jula u zgradi „Beogradske zadruge“, kojoj je, po završetku rekonstrukcije pre dve godine vraćen sjaj jedne od najlepših zgrada prestonice.

Danas se u ovoj zgradi nalazi sedište Belgrade Waterfronta, nove, spektakularne gradske oblasti na obali Save, koju su Beograđani i gosti prestonice već prepoznali kao destinaciju za uživanje, rekreaciju i odmor. Na najlepšem mestu u gradu niče prva stambena zgrada BW Residences, koja će stanarima, pored brojnih pogodnosti, pružiti i neponovljiv pogled na ušće Save u Dunav, na Kalemegdan, Adu Ciganliju i panoramu grada. 

Belgrade Waterfront nudi jedinstveni balans između savremenog načina života, rada i zabave. Neprocenjivo iskustvo boravka u savskom priobalju biće upotpunjeno hotelima svetske klase The St. Regis Belgrade and The Residences at The St. Regis Belgrade i W Belgrade and The Residences at W Belgrade. U okviru projekta naći će se stambeni, kancelarijski prostori, BW Galerija – najveći tržni centar u regionu, brojne zelene površine, prostori za rekreaciju i odmor, kulturne, obrazovne i zdravstvene institucije.

Novi urbani kompleks koji se prostire na milion kvadratnih metara gradi Eagle Hills, građevinska i investiciona kompanija iz Abu Dabija, čiji je fokus na stvaranju i implementiranju velikih građevinskih projekata mešovite namene.