„NIS otvorena škola tenisa“ na sajmu sporta

Datum objave: 24.11.2017. // Kategorija: TSS škola tenisa
Beograd , 25.11.2017.
 
Tokom trajanja Sajma sporta od 24. do 26. novembra na Beogradskom sajmu,  kompanija NIS i Teniski savez Srbije (TSS) organizuju „NIS otvorenu  školu tenisa“ za decu.
 
Ljubitelji  tenisa, kao i mališani svih uzrasta, imaju priliku da za vreme trajanja sajma sporta , besplatno uživaju u školi tenisa i uz pomoć stručnih trenera i odgovarajuće opreme, nauče pravila „belog sporta“. Tokom prvog dana sajma, „NIS otvorenu školu tenisa“ posetili su  Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije, Nenad Zimonjić, koji su zajedno sa mališanima  odigrali pravi teniski meč. U mini školi tenisa učestvovali su i NIS Dejvis kup reprezentativci Dušan Lajović i Peđa Krstin, NIS Fed kup reprezentativke Srbije Ivana Jorović i Nina Stojanović kao i plejada mladih igrača.
 
NIS kao višegodišnji generalni sponzor TSS-a realizuju program besplatnih škola tenisa za decu širom Srbije već šestu godinu zaredom. Na ovaj način NIS daje podršku dečijem sportu , promoviše zdrav način života i pravilan razvoj mladih u okviru svoje korporativne strategije i slogana „Budućnost na delu“.
 
Sajam sporta je jedinstvena  manifestacija koja se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije i okuplja veliki broj domaćih i svetskih sportskih zvezda, predstavnika sportskih saveza i Olimpijskog komiteta Srbije, pružajući mnogo zanimljivih sadržava za sve poklonike sporta.