Čestitka i zahvalnost Devis kup reprezentativcima i organizatorima

Datum objave: 21.09.2011. // Kategorija: Vesti


Upravni odbor Teniskog  saveza  Srbije se zahvaljuje igračima Devis kup reprezentacije : Novaku Đokoviću, Janku Tipsareviću, Viktoru Troickom i Nenadu Zimonjiću, kao i selektoru Bogdanu Obradoviću , za sve ono što su učinili  proteklog vikenda u Areni, pokušavajuci da se domognu finala u 2011, ali i za sve učinjeno u prethodnim godinama za srpski tenis, posebno u prošloj, kada smo osvojili “salataru” .

Svako je dao svoj puni doprinos, a peh s povredom najboljeg svetskog i srpskog tenisera Novaka Đokovića, to je opšte mišljenje, sprečilo je naš tim da i ove godine bude u prilici da odbrani  najveći timski trofej na svetu, tim pre što bi Beograđani i ove godine na našem terenu u Areni bodrili  svoje ljubimce u finalu s Špancima. TSS najboljem teniseru sveta, Novaku Đokoviću želi brz i uspešan oporavak i da se što pre vrati na teniske terene i nastavi tamo gde je stao, da bude dominantan, nesalomiv i – nesavladiv.

TSS se posebno zahvaljuje publici koja je sva tri dana bila uz naše sportske heroje bodreći ih da istraju u svojoj nameri. Ljubitelji tenisa su ova tri dana “igrali” zajedno s našim momcima, emotivno preživljavajući svaki udarac, poen, set...

Zahvalnost i glavnom sponzoru naše Devis kup reprezentacije “NIS” koja je ispratila sve nastupe naših momaka, ali i svima koji su pomogli u organizaciji tako grandioznog spektakla koji je okupirao pažnju naše sportske, ali ne samo sportske javnosti.

Radiotelevizija Srbije, kao ekskluzivni partner kada su u pitanju prenosi mečeva u ovom takmičenju, zaslužuje posebne pohvale i zahvalnost za izuzetno kvalitetne prenose mečeva. Pisani, kao i ostali elektronski mediji su svojim objektivnim informisanjem, ali i brojnoj zastupljenosti doprineli da ova velika sportska manifestacija bude potpuno medijski pokrivena.

Celoj ovoj glamuroznoj predstavi svoj nemerljivi doprinos dali su i zaposleni u “Areni” kao i zaposleni iz Teniskog saveza Srbije koji su se brinuli o normalnom funkcionisanju svih službi kako bi ova manifestacija, ali i Srbija, kao besprekoran organizator velikih događaja, dobila najviše ocene od ljudi ispred Međunarodne teniske federacije (ITF).

Najzad, ali ne i na poslednjem mestu, oni bez kojih se bilo kakav događaj ne može uspešno organizovati – volonterima, posebna zahvalnost TS Srbije. Ponovo su odradili težak i odgovoran posao bez greške.


UO TSS, predsednik Toplica Spasojević