Potpisan ekskluzivni ugovor o strateškoj saradnji Teniskog saveza Srbije i kompanije “Imlek”

Datum objave: 22.06.2011. // Kategorija: Vesti

 

Konferenciji su prisustvovali predsednik UO TSS Toplica Spasojević, Generalni direktor kompanije “Imlek” Slobodan Petrović, Predsednik TSS Slobodan Živojinović, Direktor marketinga kompanije “Imlek” Srđan Popović, PR kompanije “Imlek” Nevena Veselinović i menadžer TSS Čedomir Šoškić. Treba pomenuti da su ovom događaju prisustvovali i članovi juniorske reprezentacije Srbije, deca koja su već skrenula pažnju javnosti sjajnim rezultatima na svetskoj sceni, a među njima bili su:

 

Nikola Milojević - najmlađi igrač u top 20 na ITF listi, bivši prvak Evrope do 14 godina

 

Miki Janković - četvrtfinalista Rolan Garosa 2011. u singlu i dublu, najmlađi srpski teniser na ATP listi, ove nedelje učestvuje na fjučersu u Beogradu i u prvom kolu je izbacio 2. nosioca

 

Natalija Kostić - šesta igračica sveta do 18 godina, četvrtfinalista Rolan Garosa 2011. u singlu

 

Saška Gavrilovska - Top 100 ITF, reprezentativka Srbije u svim kategorijama

 

Violeta Janković - šampionka Srbije i reprezentativka Srbije do 16 godina

 

Nina Stojanović - šampionka Srbije do 18 i reprezentativka Srbije do 16 godina

 

Konferenciji je prisustvovala kompletna ženska i muška reprezentacija Srbije u konkurenciji do 14 godina i koju čine:

 

Ivana Jorović - Prvak srbije do 14 godina, top 10 do 14 godina u Evropi, član reprezentacije srbije do 14 godina, finalista Avenira 2011.

 

Filip Grbić - prvak srbije do 14 godina, 24. na evropskoj listi do 14 godina

 

Nikolina Jović - vicešampionka Srbije do 14 godina i reprezentativac srbije do 14 godina

 

Dušan Vukićević - šampion Srbije dvoranskog i vicešampion srbije do 14 godina, reprezentativac Srbije

 

Tamara Tomić i Milica Panić- reprezentativke do 14 godina

 

Stefan Milićević i Vladimir Hakač – reprezentativci Srbije do 14 godina

 

Srpske reprezentacije u konkurenciji do 14 godina trenutno odrađuju pripreme na Paliću, koje organizuje Teniski savez Srbije uoči Letnjeg ekipnog prvenstva Evrope koje naše selekcije (mušku i žensku) očekuje već naredne nedelje.

Mlade nade srpskog tenisa na konferenciji su se pojavili obučeni u majice sa prepoznatljivim logom kompanije „Imlek“ ’ kravicom.

TSS-IMLEK_01

Osim juniora konferenciji je prisustvovao i mladi srpski teniski as Filip Krajinović - jedan od najtelantovanijih profi igrača na svetu, polufinalsta juniorskog Wimbledona i US Opena.

- Posebno mi je zadovoljstvo što smo ušli u jednu dugoročnu saradnju s istinskim prijateljima i tako ovoj deci pružili priliku da se razvijaju na pravi način. Opredelili smo se za saradnju sa “Imlekom” jer njihova kravica je jedna od najprepoznatljivijih brendova na ovim prostorima. Zahvaljujem se na ukazanom poverenju i siguran sam da smo napravili pravi potez, obostrano, a u interesu mladih tenisera koji sigurno idu stopama svojih uzora, Novakovim, Jeleninim, Aninim, Viktorovim, Jankovim, Nenadovim... rekao je u uvodnoj reči predsednik UO TS Srbije Toplica Spasojević.

Generalni direktor kompanije „Imlek“ Slobodan Petrović je objasnio zašto je ova kompanija ušla u ovaj projekat.

- Naša kompanija je prepoznatljiv brend na ovim prostorima, a ova deca su budućnost sporta u Srbiji, posebno tenisa. Ova deca zaslužuju punu pažnju i mi želimo da što pre stignu tamo gde su danas Nole i cela grupa tenisera koji predstavljaju Srbiju u svetu. Mi od njih očekujemo najbolje, jer, mi smo najbolji kada je reč o mlečnim proizvodima. Uostalom, pogledajte kako ovoj deci stoje naše majice sa prepoznatljivim logom. Želimo da im omogućimo da napreduju brže. Što se tiče finansijske strane ove saradnje, radi se, za sada, o sumi od 50.000 evra, ali ta saradnja podrazumeva još mnogo više, tako da će pravi efekti ove naše saradnje biti mnogoznačno veći i, naravno, čvršći.

Direktor marketinga kompanije, Srđan Popović je istakao da kompanija „Imlek“, ovu saradnju sa TSS gleda iz još jedne perspektive.

Kompanija „Imlek“ je prihvatila ovaj program i projekat jer je orijentisana na činjenici da zastupa zdravu ishranu i zdrav život. I jako nam je drago da možemo da se povežemo sa teniskim sportom i sa ovakvim mladićima i devojkama koji su veoma perspektivni. Mi želimo ovaj projekat da pomognemo pa je, stoga, „Imlek“ stao uz TSS i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći da obezbedimo brzo stasavanje budućih šampiona.

 

TSS-IMLEK_03