Miladinović i Popović u borbi za titulu prvaka Srbije

Datum objave: 10.05.2017. // Kategorija: Domaća scena

U finalu Letnjeg prvenstva Srbije u konkurenciji do 18 godina za juniore sastaće se Marko Miladinović i Mihailo Popović. 

Naši mladi asovi koji nas već nekoliko godina sa velikim uspesima predstavljaju na međunarodnoj sceni boriće se za njihovu prvi trofej šampiona Srbije ali u konkurenciji do 18 godina, do sada su već osvajali titule u mlađim kategorijama. Miladinović koji je još uvek aktuelni prvak Srbije u konkurenciji do 16 godina i 25. teniser sveta u konurenciji do 18 godina u polufinalu Letnjeg prvenstva Srbije (do 18) koje se održava na terenima Teniskog saveza Srbije u Beogradu savladao je Konstantina Kirovskog 6:1, 6:0. 

U drugom polufinalu snage su odmerili Boris Butulija i Mihailo Popović, takođe velike i mlade nade našeg tenisa. Nakon velike borbe i sjajne igre oba tenisera, pobedu je odneo u neizvesnoj završnici Popović rezultatom 3:6, 6:2, 7:5. 

Finale između Miladinovića i Popovića na programu je u četvrtak (11. maja 2017) na terenima TSS (Tadeuša Košćuška 63a) u Beogradu sa početkom od 10 časova.