Marijana i Milica - sjaj srpkinja na Rolan Garosu

Datum objave: 13.06.2021. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Već deceniju i po navikli smo na velike rezultate naših takmičara koje nam serviraju sa najvećih svetskih takmičenja, među kojima je jedan od najznačajnijih onaj na pariskoj šljaci, Rolan Garos – drugi gren slem u sezoni. 
Najveće svetske teniske stadione već dugi niz godina krase i naše sudije, koji nas takođe predstavljaju u najlepšem svetlu i čine nas ponosnim, o čemu svedoče i pozitivne kritike najuticajnijih svetskih teniskih moćnika koji uvek sa biranim rečima govore o igračima i sudijama koji predstavljaju Srbiju. 
Na Otvorenom prvenstvu Francuske 2021. sjaj Srbije činile su i Marijana Veljović i Milica Savić koje su bile u ulozi sudija. Jedini zlatni sudijski bedž koji dolazi iz naše zemlje Veljovićeva ove godine sudila je muško finale dubla u stolici, dok je Savićeva bila u ulozi linijskog sudije kako na ženskom finalu singla, tako i muškog dubla. Velika čast, zadovoljstvo i radost za Srbiju od naših devojaka koje su još jednom pokazale kako se kroz visoki profesionalizam i zalaganje brani i predstavlja grb svoje zemlje.