Lider svetskih teniskih rekorda Novak Đoković 311. nedeljom na čelu ATP liste ušao u večnost

Datum objave: 07.03.2021. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Heroj novog vremena, neimar zlatne istorije srpskog tenisa, pisac istorije svetskog tenisa, lider našeg nacionalnog tima, lider svetskih rekorda! 
Novak Đoković – teniska i sportska ikona, idol i uzor,  naš nacionalni heroj kome kliče ceo svet, 8. marta 2021. oborio je još jedan rekord u istoriji “belog sporta” i ujedno postavio novi ulaskom u 311. nedelju na mestu “broj 1” ATP liste.  
Tenis se oduvek razvijao, granice su se neprestano pomerale, rekordi su konstantno obarani, ali nikada ni jedan igrač u istoriji ovog sporta do dolaska na profesionalnu scenu Novaka Đokovića nije to činio na tako veličanstven, besprekoran, hrabar, konstantan, čudesan način. 
Uvek maksimalno motivisan za dostizanje cilja, ispunjenje zadataka koje stavi ispred sebe, nebrojano puta je pokazao i dokazao da je u životu sve moguće, da granica nema, osim onih koje sam iscrtaš. 
Koliko je Novak poseban, posvećen, koliko i kako mu je stalo da svaki put na najbolji način prezentuje našu zemlju najbolje govori upravo činjenica da neprestano pomera granice svetske sportske istorije. 
Zlatni šampionu za večnost, čestitamo na apsolutnoj dominaciji! Novi rekord je još jedan u nizu tvojih velikih rezultata kojima se ponosi Srbija. Hvala ti što si nas iz godine u godinu, neprestano činiš ponosnim i srećnim, novim rekordima, predstavama na terenu, rezultatima.
Za Novaka nema nepobedivih,  nema nesalomivih prepreka, listu je davno zaokružio!
 
Teniski savez Srbije