Furlan i Gebhard skeniraju mlade talente Srbije

Datum objave: 07.12.2015. // Kategorija: Domaća scena

Vrhunski sportski stručnjaci, proslavljeni teniski as iz Italije Renco Furlan i kondicioni trener najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića – Austrijanac Gebhard Fil Grič na poziv Teniskog saveza Srbije doputovali su u Beograd gde su krenuli sa skeniranjem mladih snaga tenisa Srbije. Prvog dana boravka u našoj prestonici, u ranim jutarnjim časovima Furlan i Grič su najpre imali sastanak sa stručnjacima iz TSS, a zatim su se uputili na terene TC Novak gde su imali priliku da se uvere u snage i znanje kojim raspolažu mladi igrači naše zemlje.

Osnovni cilj dolaska ovih vrhunskih svetskih stručnjaka je reogranizacija juniorskog programa TSS, kao i nakon svih urađenih analiza, postavka plana i programa kojim će se voditi trenerski kadar u Srbiji u radu sa mladim juniorima na njihovom putu i prelasku iz juniorskog u profi tenis.

Gebhard i Furlan će u utorak (08. decembar 2015) u prostorijama TC Novak sa početkom od 13 časova održati seminar za teniske trenere Srbije. Svi zainteresovani treneri u našoj zemlji pozvani su da prisustvuju ovom predavanju u kome će im svoje dragoceno iskustvo i znanje predočiti i podeliti ovi svetski proslavljeni stručnjaci.