DUPLA KRUNA ZA NIKOLU ĆAĆIĆA

Datum objave: 19.06.2011. // Kategorija: Vesti

 

„Organizacija turnira je bila sjajna. Prezadovoljan sam svojim učinkom, odnosno duplom krunom, jer nisam očekivao da ću da osvojim turnir i u dublu sa Tošićem juče, kao ni da savladam prvog nosioca danas u singlu. Igrao sam odlično i pobedio“, rekao je Ćaćić, kome je ovo prva titula u singlu ove sezone, a peta vezana u dublu.  

„Ćaćić je veliko pozitivno iznenađenje ovog turnira. Na svom putu do pobede savladao je čak četiri nosioca. Čestitam mu na pobedi. Takođe mi je drago što su i naši drugi teniseri osvojili svoje prve poene upravo na Mozzart fjučersu, poput našeg Mikija Jankovića“, rekao je sportski direktor Teniskog saveza Srbije i direktor turnira Aleksandar Bolić.

„Rado podržavamo ovakve aktivnosti, jer se to, pre svega, poklapa sa našom politikom društvene odgovornosti. Želimo da mladi sportisti dobiju svoju šansu. Čestitam Ćaćiću na pobedi i drago nam je što učestvujemo u stvaranju novih šampiona srpskog tenisa“, izjavila je Koviljka Lončar, generalni direktor kompanije Mozzart nakon što je finalistima uručila pehare.

ubedljiva_pobeda_Blaze

Posebno interesovanje je vladalo za meč koji je odigran uoči zvaničnog finalnog meča. Dugo najavljivani okršaj Inspektora Blaže i Niggora završen je Blažinom pobedom. „Drago mi je što sam odbranio titulu. Niggor je pogrešio što me je podsetio da obučem kostim Supermena. Upravo sam to i uradio i svojim rendgenskim vidom pročitao sve njegove poteze. Jeste bio težak protivnik, što je i dobro, jer sam se tako još bolje spremio za Wimbledon... ako me pozovu“, rekao je Blaža. Njemu je, kao pobedniku dodeljen set za badminton, dok je poraženi Niggor dobio društvenu igru Ne ljuti se čoveče.