Cipiripi kup za radost dece

Datum objave: 01.06.2021. // Kategorija: Domaća scena
Teniski klub “Elita 2018” iz Inđije bio je domaćin turnira pod nazivom Cipiripi kup crvenog niova za najmlađi uzrast i takmičare. Učešće je uzelo 32 igrača u konkurenciji do osam godina iz Beograda, Novog Sada, Bečeja, Pančeva, Šida, Inđije…
Na terenu je vladala spektakularna atmosfera, uz mnogo sadržaja za decu koji su omogućili prijatelji kluba. Pored teniskih akcija na terenu, mališani su imali i druge vidove zabave uz mađioničara, revijalne mečeve, ali i degustaciju pice (Maria Partel) i Cipiripi slatkiše. 
Roditelji su uživali uz degustaciju najboljih vina Vinarije Zvonko Bogdan i najuksnijih sireva Inđijske firme Select Milk.  
U okviru samog takmičenja prikazani su sjajni mečevi i borba glavnih aktera, a pobedio je Ljubičasti tim.  
“Posebno se zahvaljujemo specijalnom gostu Dejan Vukojičiću kordinatoru za dečiji tenis u Srbiji i selektoru reprezentacije do 12 godina koji je dodelio nagrade najboljim igračima Đuri Koturu i Filipu Ivanoviću. Svi učesnici su dobili vredne poklone od kompanija Silbo, Sportvision, Megaplast i od Srpske Pravoslavne Crkve. Po rečima gostiju Cipiripi kup je bio najbolji i najposećeniji Crveni turnir u poslednjih 5 godina u Srbiji. “Elita” tim obećava da će sledeći biti još lepši i bolji” – zaključio je domaćin takmičenja i predsednik kluba Milan Kotur. 
 
Foto: TK Elita 2018.