Bolitijerijeva Akademija u Kruševcu

Datum objave: 16.06.2011. // Kategorija: Vesti

krusevac

Kruševac je od 16 - 19. juna 2011. središte najmlađe teniske populacije u Srbiji. Naime, u ovom gradu podno Bagdale okupiće se oko stotinu dece iz Zapadne Srbije koji će biti u prilici da se upoznaju s programom Akademije Bolitijeri. Dvojica trenera s čuvene teniske akademije, Gibson Čejs i Džozef Lambert radiće sa našom decom po posebnom programu koji je specijalno kreiran, pun inovacija kako u tehničkom, taktičkom tako i emotivnom planu. Ova akcija je plod saradnje TS Srbije i jedne od najpoznatijih menadžerskih kuća u svetu – IMG pod čijim patronatom radi Akademija Bolitijeri na Floridi.
Svakako da će našim talentovanim mladim igračima i trenerima nacionalnog razvojnog programa tss biti ovo jedno sjajno iskustvo i, nada sve, potsticaj da se još ozbiljnije i sa više entuzijazma upuste u avanturu koja ih može odvesti na put kojim su prošli Novak, Janko, Viktor, Nenad, Jelena, Ana, Bojana...
U Kruševcu su  danas boravili i ovaj seminar posetili predsednik TS Srbije Slobodan Živojinović, predsednik stručnog odbora TSS Slobodan Vojinović, menadžer TSS Čedomir Šoškić i rukovodstvo TK Kruševac.