Veliko interesovanje Indijaca za teniski susret sa Srbijom

Datum objave: 08.09.2014. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

MEČ DAVIS KUPA PLEJ OFA SVETSKE GRUPE: INDIJA – SRBIJA (BANGALORE, KSLTA Tennis Stadium, 12 – 14. SEPTEMBRA 2014)

Drugog dana boravka naše Dejvis kup reprezentacije u Bangaloru, gde se narednog vikenda igra meč plej ofa najznačajnijeg ekipnog takmičenja u tenisu, u kome se Srbija kao vicešampion planete za 2013.  bori za opstanak u ovoj elitnoj grupi, kako bi i u 2015. nastavili zlatni višegodišnji niz boravka i takmičenja u Svetskoj grupi, protiče u jakim treninzima i sjajnoj atmosferi u taboru Srbije.

Našoj ekspediciji u ponedeljak uveče priključiće se i naš najtrofejniji teniser, dubl as Nenad Zimonjić i već od utorka krenuti sa treninzima sa kolegama iz nacionalnog tima.

Domaći predstavnici sedme sile impresionirani su ozbiljnošću i odnosom  tenisera Srbije prema obavezama u reprezentaciji. Za sam meč vlada ogromno interesovanje i karte su sve rasprodate.

Novinari su kao i prvog dana priprema NIS Dejvis kup reprezentacije Srbije  poželeli da im se obrati selektor našeg tima Bogdan Obradović, kao i naš reprezentativac Ilija Bozoljac, što su oni i učinli.

„Fokusirani smo na naš tim, pripremamo se kao i za svaki drugi meč, treninzi idu prema unapred utvrđenom planu. Očekujemo pobedu, a veoma je važno da su svi zdravi i željni pobede u ovom izuzetno važnom susretu. Poštujemo tim Indije i znamo da imaju vredne, borbene, kvalitetne igrače i sjajne sportiste. Pohvalio bi domaćina na sjajnom gostoprimstvu” - rekao je selektor Obradović.

Na današnjem treningu srpskih tenisera igrao se i mali fudbal.

Raspored mečeva:

  • Petak 12.09. 2014. Prvi singl od 15 časova, drugi odmah po završetku prvog
  • Subota 13.09.2014. dubl meč sa početkom od 18.30časova
  • Nedelja 14.09.2014. prvi singl meč sa početkom od 16 časova, drugi odmah po završetku prvog

U utorak 09.09.2014. biće održana i pre-draw konferencija NIS Dejvis kup reprezentacije Srbije