USPEŠNO ZAVRŠEN SEMINAR TSS ZA TRENERSKU LICENCU C

Datum objave: 29.09.2020. // Kategorija: Domaća scena
Na terenima Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu (Košutnjak) u periodu od 26-29.09.2020. godine održan je seminar za trenersku C licencu Teniskog saveza Srbije. 
Seminar je pohađalo 25 kandidata, a broj je bio ograničen shodno odlukama Vlade Republike Srbije usled pandemije virusa korona. 
Kandidati su po završetku seminara izrazili veliko zadovoljstvo izuzetnom organizacijom, posebno predavačima koje je činio tim Dr Tamara Kovačević i predsednik Takmičarskog odbora TSS Dušan Milojković. 
Budući treneri sa TSS licencom C istakli su da su srećni što su imali priliku da budu deo ovog seminara na kome su mnogo naučili, da je svaki segment predavanja bio potkrepljen sjajnim primerima, kao i to da je rad na terenu bio na visokom profesionalnom nivou, dinamičan i veoma kontruktivan. 
Predavači su takođe za kandidate imali samo reči hvale, zaključivši da je sve proteklo u izuzetnoj atmosferi na obostrano zadovoljstvo i da imamo dolazeće trenerske teniske snage na sceni koji će praviti nove šampione.