Teniski klub Crvena zvezda stvarno najbolji

Datum objave: 11.02.2012. // Kategorija: Vesti
_EDJ9064
Zbog izvesnih proceduralnih teškoća Teniski klub Crvena zvezda je umesto na svećanosti krajem 2011. godine, tek sada, u Nišu, dobio zasluženo priznanje kao naš najuspešniji teniski kolektiv. Na svečanosti upriličenoj u press centru u hali Čair, gde se igra Dejvis kup meč Srbija – Švedska predsednik TSS Vuk Jeremić je predao diplomu namenjenu najboljima u prošloj godini.
- Veliko mi je zadovoljstvo da ovu nagradu uručim klubu koji je u minuloj godini pokazao najviše. Naravno, to je najbolji klub i meni je baš drago, mada, na ovome mestu moram da budem neutralan. Ali, rezultati u prošloj godini pokazali su da se zaista radi o našem najboljem klubu. Ova nagrada će, nadam se i u narednim godinama pripasti ovom klubu.
Prisutnima se zatim obratila i predsednik TK Crvena zvezda, gospođa Đurđa Ćeramilac.
- Ovo je nagrada, pre svega igračima, ali i svim zaposlenim u klubu, kao i nama iz uprave.U ime svih nas zahvaljujem se na ovom priznanju, ali moram da kažem da nagrada nije stigla slučajno. Mi smo najbolje radili, ne samo u 2011, u kojoj smo uzeli dve seniorske i jednu titulu u juniorskoj konkurenciji. Dakle, rezultati nedvosmisleno govore da smo prošle godine bili najbolji, ali moram da naglasim da je Zvezda u zadnjih 13 godina u seniorskoj konkurenciji od mogućih 26 titula uzela 21. To govori o našoj supremaciji. I govori o našem radu, ozbiljnosti i ambicijama – rekla je predsednik TK Crvena zvezda gospođa Ćeramilac.