Svečani doček Novaka Đokovića u Starom dvoru

Datum objave: 11.07.2022. // Kategorija: Domaća scena
Sjaj Vimbldonske trave, sedam zlatnih trofeja koje je u osam finala gren slem takmičenja u Londonu iskovao srpski i svetski teniski as Novak Đoković, četiri u nizu, poslednji do sada u nedelju 10. jula 2022. čime je stigao do njegovog 21 gren slem pehara, zasijaće u srcu srpske prestonice. Beograd i Srbija pokloniće se ikoni srpskog sporta i tenisa, našem zlatnom asu Novaku koji će sa novim, sedmim Vimbldonskim peharom izaći pred svoj narod 11. Jula 2022. i pozdraviti ih sa balkona Starog Dvora u Beogradu.  
Svečani doček Novaka Đokovića, šampiona ovogodišnjeg Vimbldona i osvajača 21 grend slem titule, biće organizovan večeras u 20.00 ispred Starog dvora u Beogradu. Organizator dočeka je Teniski savez Srbije.
TSS poziva sve teniserke, tenisere, trenere, klubove i sportske radnike da dođu i pozdrave našeg zlatnog šampiona Novaka Đokovića kome kliče ceo svet!  Očekuje se da se Đoković svim prisutnim obrati oko 21.00 sa čuvenog balkona, istorijskog mesta šampiona srpskog sporta. Istorijsko mesto, sporista koji neprestano ispisuje istoriju zlatnim slovima i neprestano pomera granice koje su toliko jake i moćne da je teško da će ih iko ikada moći dostići. 
Živeo Novak Đoković!