STIGAO I No1E - HALMSTAD

Datum objave: 06.07.2011. // Kategorija: Vesti

Dejvis kup reprezentacija Srbije konačno je kompletna. U Halmstad je stigao vimbldonski pobednik i aktuelni teniski kralj-car planete zemlje Novak Đoković - No1e. Prvi susret s drugovima iz reprezentacije i čestitke za podvig uz šampanjac. Svako je želeo da iz prve ruke, od Novaka, čuje one skrivene detalje o mečevima s Congom i Rafom, o svemu što je prethodilo ali i onom što se događalo u, sada već istorijskim, duelima. A Novak je strpljivo pričao, iznosio teniske detalje.

ndj_halmstad

Sada, kada su kompletni, počinje onaj normalan rad i pripreme za ozbiljan ispit. Jer, bez obzira što domaćin nastupa oslabljen neigranjem najboljeg, Robina Soderlinga, naši momci, na čelu sa selektorom Bogdanom Obradovićem, u ovaj meč ulaze sa identičnim angažmanom i ozbiljnošću kao i u onaj kada su igrali finale protiv Francuske u punoj “Areni”. I osvojili “salataru”.

sdc_halmstad 
“ San svakog selektora je da radi s momcima kao što su Nole, Viki, Tipsa, Ziki i Ika – kaže selektor Obradović.- Vidite s kakvom ozbiljnošću treniraju, kako se druže. Oni su jedna porodica koja identično misli, oseća, živi. Novaka bih rado poštedeo, odmorio, ali on to ne želi. Sada nas čeka onaj pravi rad. Kompletni smo i, naravno, jaki. Novaku je drago što ponovo s nama".

sdc_halmstad2 
Selektor se ne izjašnjava o sastavu ekipe. Iskoristiće svoje pravo da ekipu prijavi dva časa pred žrebanje, koje je zakazano za četvrtak u 12 časova.

 

sdc_halmstad3
 

Dolazak Novaka na trening pobudio je veliko interesovanje naših ljudi koji žive u Halmstadu i okolini. Svako je želeo da se slika za uspomenu s najboljim od najboljih, a No1e je strpljivo pozirao, delio autograme i stoički podnosio teret mega zvezde. Najbolji teniser Sveta je u centru interesovanja domaćih poslenika sedme sile, ali će na duel stići i novinari iz velikih svetskih medija.

 

sdc_halmstad4