Stefan Milićević želi duplu krunu

Datum objave: 24.01.2013. // Kategorija: Vesti

stefan_milicevic

Stefan Milićevićević, šesnaestogodišnjak, rođen 26. aprila 1997. godine, trenira od svoje pete godine. Član je TK Crvena zvezda i pre dve nedelje se okitio šampionskom titulom u kategoriji do 16 godina, a sada ima lepu priliku da se domogne i titule među dve godine starijim teniserima. U finalu je igrao protiv klupskog kolege Ognjena Šušnjarevića, koji mu je predao meč kod rezultata 6:4, 2:3 zbog povrede.

    -Dobro, ni jedan sportista ne voli da na ovakav način stigne do pobede, ali šta se može. Do ovog polufinalnog duela igrao sam sasvim dobro, a u finalu me očekuje opet meč protiv klupskog druga Strahinje Rakića. Znamo se dobro, znamo obojica vrline i mane rivala, pa ko bude raspoloženiji i smireniji taj će trijumfovati.

    Stefan se ne opterećuje činjenicom da može uzeti još jednu titulu u razmaku od petnaestak dana.

    - Jasno da ukazanu priliku neću lako ispustiti, ali nisam ni malo opterećen, niti sebi postavljam isključivi cilj da osvojim obe titule. Naravno, bilo bi mnogo lepo, ali za to je potrebno da u finalu pružim svoj maksimum.

    Stefan uskoro odlazi u Belorusiju gde će nastupiti za reprezentaciju Srbije na Vinter kupu. Posle toga?

    - Nastupiću na nekoliko ITF turnira u okruženju, a kasnije, od sredine godine nameravam i ja da se oprobam u fjučers konkurenciji. Da vidim kako sve to izgleda, pa onda, tamo sledeće godine da krenem ozbiljnije u toj konkurenciji. Zahvaljujem se treneru Marku Saviću na sjajnoj saradnji koju imamo. 

    Stefan se ne opterećuje eventualnim podvigom, titulom u dve konkurencije, ali ga priželjkuje.

strahinja_i_stefan