Srbulovićeva veruje u medalju na OI u Brazilu

Datum objave: 28.04.2022. // Kategorija: Međunarodna scena (ATP, WTA, juniori)
Olimpijske igre gluvih i nagluvih, 24. po redu održaće se u Brazilu u mestu Kaksias de Sol od 1. do 15. maja 2022. Boje Srbije braniće rukometaši, strelci i jedna teniserka. Reč je o našoj najboljoj predstavnici “belog sporta” u ovoj konkurenciji 18 – godišnjoj Boranki Staši Srbulović. Na Evropskom šampionatu u Grčkoj Staša je 2021. zauzela drugo mesto. 
Vrsni sportista i učenik Srbulovićeva iz godine u godinu niže izuzetne rezultate na svetskoj sceni braneći boje Reprezentacije Srbije gluvih i nagluvih osoba. Osvojivši vicešampionsku titulu Starog kontinenta na Kritu u kategoriji ženskog singla odmah iza Ruskinje Anastasie Lasits naša Staša kvalifikovala se za učešče na Olimpijskim igrama u Brazilu 2022.
Dugogodišnji teniski trener naše šampionke Slavko Đurić biće uz Stašu na OI u Brazilu gde očekuju borbu za medalju u izuzetno jakoj konkurenciji.  Srbulovićeva je na 13. poziciji na svetskoj rang listi u singlu za gluve i nagluve. 
 
Pre polaska za Brazil Staša i trener Slavko posetili su Teniski savez Srbije gde im je uručena zastava naše zemlje koju će sa sobom nositi na OI u Brazilu. 
Na fotografiji su Staša, sportski direktor TSS Aleksandar Bolić i trener Slavko Đurić.