Pripreme kandidata za reprezentaciju Srbije u konkurenciji do 12 godina u Vrnjačkoj Banii

Datum objave: 28.05.2019. // Kategorija: Domaća scena
U Vrnjačkoj Banji od 27. do 31. maja 2019. održavaju se pripreme kandidata za reprezentaciju Srbije u konkurenciji do 12 godina. Pod rukovodstvom glavnog trenera TSS Dragana Šerera i trenera nacionalnih timova u ovim konkrencijama Branislave Janković i Veljka Barjaktarevića na pripremama učestvuju po šest igrača u ovim konkurencijama.
 
U konkurenciji devojčica na pripremama su: Aleksandra Stevanović, Teodora Kostović, Katarina Milošević, Jana Premović, Aleksandra Đokić i Stela Džinović.
Kod dečaka na pripremama učestvuju: Ognjen Milić, Vuk Kruščić, Marko Nešić, Ognjen Jagrović, Nikola Matović i Pavle Čopić.
 
Priprema će se pridružiti i Šef stručnog štaba juniorskog tima Renzo Furlan.
 
Pored naših igrača, a u okviru saradnje sa Teniskim savezom Republike Srpske, formu u Vrnjačkoj Banji bruse i najbolji igrači istog uzrasta iz Republike Srpske.
 
Ove pripreme treba da pokažu Stručnom štabu u kakvoj formi su naši najbolji i istovremeno najmlađi kandidati za reprezentaciju pred predstojeći međunarodni turnir u Čačku, državno prvenstvo do 12 godina i naravno vrhunac sezone za ovu generaciju - Letnje prvenstvo Evrope.
 
U okviru ovih priprema u Vrnjačkoj Banji biće održan i sastanak novoizabranog rukovodstva Teniskog saveza Zapadne Srbije i Šumadije sa predstavnicima klubova iz regiona kao i sa predsednikom Teniskog saveza Srbije Mirkom Petrovićem i Izvršnim direktorom TSS Dušanom Orlandićem.
 
Ovo je treći put u poslednjih godinu dana da se pripreme selekcija odvijaju van Beograda (nakon Niša i Subotice). Odličan domaćin mladim teniserima je Teniski klub AS NS iz Vrnjačke Banje predvođen Predsednikom kluba Stevanom Karovićem i direktrom kluba Nelom Spasojević koji čine sve da se reprezentativci osećaju kao kod kuće i da imaju sve uslove za sjajan rad.