Poznati finalisti singla i šampioni dubla u Šapcu

Datum objave: 02.06.2012. // Kategorija: Vesti

Prvenstvo Srbije u konkurenciji do 18 godina na terenima TK Sunrise


Na terenima TK Sunrise u Šapcu, u finalu Letnjeg državnog prvenstva u konkurenciji 18 godina (za 2012) za juniorke, sastaće se Mina Marković i Džina Milovanović, obe članice TK Partizan.

Markovićeva je u polufinalu posle velike borbe savladala prvog nosioca turnira Aleksandru Reljić (članica TK Ječmenica) 6:3, 6:7(3), 6:4, dok je Džini kod rezultata 1:0 u prvom setu meč predala Ivona Stanković (Gem 8).

U borbi za šampionski trofej Letnjeg državnog prvaka u konkurenciji 18 godina – juniori (za 2012), prvenstva koje se ove nedelje igra na terenima TK Sunrise u Šapcu, sastaće se prvi nosilac takmičenja Darko Jandrić i Jefta Kecić.

U polufinalu Jandrić je savladao Filipa Bogića 7:5, 6:0. Drugi finalista, Kecić u polufinalu bio je bolji od Dušana Vukičevića 6:4, 6:4.

Titula u ženskom dublu otišla je u ruke dve Milice – Čortanovački i Milošević koje su u finalu savladale dubl Isidora Isailović – Nina Ašanin 6:3, 6:3.

Trofej šampiona muškog dubla osvojio je dubl Darko Jandrić - Marko Todorović koji su u finalu pobedili par  Željko Mladenović – Miloš Mihajlović 6:2, 7:6(5).