OD SUTRA HILJADU KARATA U PRODAJI !

Datum objave: 31.01.2012. // Kategorija: Vesti
Saopštenje povodom dezinformacija u javnosti o prodaji karata za Devis kup meč Srbija - Švedska u Nišu od 10. do 12. februara 2012.

Poslednjih dana špekulisalo se da su ljubitelji tenisa u Nišu i okolini uskraćeni za mogućnost da kupe karte za predstojeći meč Devis kupa prvog kola Svetske grupe, koji se u hali Čair igra za vikend, od 10. do 12. februara 2012.
Takođe su pojedini mediji objavili da su sve karte rasprodate (!!), što takodje ne odgovara istini, obzirom, da će se od sutra (01. februara) na prodajnim mestima Delfi i Indigo u Nišu prodavati 1000 karata.
Kao što je poznato, hala Čair ima ukupno 3.800 mesta, što je po svemu sudeći, obzirom na interesovanje, mali kapacitet, i može se desiti da svi zainteresovani ne uspeju da kupe karte.
U Teniskom savezu Srbije postoji Protokol, po kome, posle obaveznih rezervacija od strane Svetske teniske federacije ( 300 kompleta), zatim gostiju iz Švedske ( 100 kompleta), određeni kontigent ide svim klubovima u Srbiji i svim takmičarima iz tih klubova ( 1800 kompleta), pa zatim jedan deo ide sponzorima, takođe i igračima ( najmanje 500 kompleta), što praktično znači da će se od sutra u prodaji naći kompletan preostali kontignet, obzirom da je većina klubova povukla svoja trebovanja.
Press služba TSS