NIS otvorena škola tenisa 2018" u Novom Bečeju

Datum objave: 16.06.2018. // Kategorija: TSS škola tenisa
„NIS otvorena škola tenisa“ je održana 16. juna u Novom Bečeju, u OŠ „Josif Pančić“. Sportska manifestacija za decu održana je u okviru akcije „Sport za najmlađe“ i privukla je pažnju velikog broja mladih ljubitelja sporta.
 
Mališani su imali prilike da se upoznaju sa osnovama tenisa, ali i da utvrde već stečeno znanje. Uz korišćenje mini terena, malih reketa i lakih loptica, deca su savladavala prve teniske korake uz primenu vežbi i angažovanih igara.
 
Program „NIS otvorene škole tenisa“ namenjen je deci uzrasta od 7 do 14 godina. Stručni treneri i oprema prilagođena deci školskog uzrasta, omogućavaju lakše savladavanje veštine igranja tenisa, a samim tim i približavanja sporta deci, što je i cilj ove akcije.
 
„NIS otvorena škola tenisa“ predstavlja zajedničku akciju kompanije i Teniskog saveza Srbije, koja se organizuje već sedmu godinu zaredom. U skladu sa sloganom „Budućnost na delu“ i društvenom odgovornošću kao strateškim opredeljenjem, NIS ovom i sličnim akcijama nastoji da promoviše bavljenje sportom i afirmiše sportske vrednosti, pre svega kod najmlađe populacije.