NIS Dejvis kup tim Srbije počeo sa pripremama u Francuskoj

Datum objave: 11.09.2017. // Kategorija: FED cup i DAVIS cup

Prvi trening NIS Dejvis kup reprezentacija Srbije odradila je danas u Lilu uoči meča polufinala Svetske grupe Dejvis kupa 2017. u kome će naš tim igrati protiv domaćina - selekcije Francuske. Naš tim je danas trenirao u klubu Ligue de Flandres, od sutra kreću treninzi na stadionu "Pjer Morua" gde će meč i biti odigran od 15. do 17. septembra 2017.

Pored selektora - igrača Nenada Zimonjića treninge su odradili svi reprezentativci Srbije koji se nalaze u Lilu: Dušan Lajović, Laslo Đere, Filip Krajinović i Miljan Zekić. 

"Lepo je imati ovako mlad tim posle dužeg vremena. Jedva čekamo da vidimo halu gde ćemo igrati, jer smo danas trenirali u nekom drugom teniskom klubu. Sa nestrpljenjem iščekujemo veliki susret polufinala Dejvis kupa s Francuskom" - kaže selektor Zimonjić.

Na aerodromu u Briselu ekipu je srdačno dočekala i ambasadorka naše zemlje, Marina Jovićević.
 
"Gde god da smo putovali imali smo takvu vrstu gostoprimstva od našeg ambasadora. Ona je ovog puta bila bliža od ljudi koji su u Parizu, pa je zato došla. Lepo je baš bilo, a biće uz nas i za vreme mečeva. Mnogo će nam značiti podrška" - zaključio je Nenad.